0
NOWNESS

Sage Adams: Η καλλιτέχνις που δίνει την ευκαιρία σε περιθωριοποιημένες ομάδες να προβάλλουν την τέχνη τους

Η γεννημένη στο Μπρούκλιν καλλιτέχνις Sage Adams έγινε διάσημη σε ηλικία μόλις 19 ετών, αφότου σχεδίασε το artwork και τα διαφημιστικά βίντεο για την προτεινόμενη για Grammy μουσικό SZA. H Adams είναι επίσης ιδρυτικό μέλος του Art Hoe Collective - μιας online ομάδας που προβάλλει το διεπιστημονικό έργο των queer και αντισυμβατικών, έγχρωμων καλλιτεχνών. Χρησιμοποιώντας το Instagram ως μια εικονική δημόσια γκαλερί, παρέχει στις περιθωριοποιημένες κοινότητες την ευκαιρία να προβάλλουν την τέχνη τους σε ασφαλείς χώρους που τιμούν κάθε background και κάθε ταυτότητα.

Σε αυτό το βίντειο η Adams δεσμεύεται να μοιραστεί την πλατφόρμα καλώντας την skater και μοντέλο Briana King και την σχεδιάστρια υφασμάτων Uzumaki Cepeda να φωτογραφηθούν μαζί. Το πάρκο γύρω από το Griffith Observatory όπου τραβήχτηκαν και τα πλάνα με τις τρεις καλλιτέχνιδες εμπνέει την Adams να καλύψει έναν καμβά με εικόνες από το φυσικό περιβάλλον.

Η Adams αναφέρει ότι ο Quentin Blake, ο διεθνώς αναγνωρισμένος Βρετανός δημιουργός καρτούν, ως την έμπνευση πίσω από τα πρώιμα της σκίτσα και το πάθος της για τα φωτεινά και έντονα χρώματα. Η δημοφιλία του Blake προήλθε από την μοναδική του ικανότητα να δίνει ζωή στις φανταστικές ιστορίες των παιδιών του Roald Dahl. Αυτό είναι και το πνεύμα του οράματος της Adams για μια αντιπροσωπευτική δημιουργική βιομηχανία.

@Nowness

Nowness

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ