0
NOWNESS

Στο σπίτι του ράπερ Mykki Blanco

Ο Mykki Blanco, Αμερικανός ράπερ, ποιητής και ακτιβιστής – ένας από τους καλύτερους σύγχρονους δημιουργούς της ποπ- ανοίγει την πόρτα του σπιτιού του στην ηλιόλουστη Λισαβόνα της Πορτογαλίας και μας δείχνει πόσο καλή σχέση έχει με την κηπουρική.

Περικυκλωμένος από μια μικρή ζούγκλα φυτών εσωτερικού χώρου, ο περφόρμερ που έγινε μουσικός μιλάει στη σκηνοθέτιδα Barbara Anastacio του NOWNESS σχετικά με το γράψιμο και την αγάπη του για τη φυτοκομία, καθώς και για τις απλές τελετουργίες και συνήθειες που κάνουν ένα σπίτι σπιτικό.

Γεννημένος ως Michael David Quattlebaum Jr. το 1986, ο «Mykki Blanco» ξεκίνησε ως διαδικτυακή περσόνα, αλλά γρήγορα εξελίχθηκε σε ένα μουσικό και περφόμερ που εμπνεύστηκε ποικιλοτρόπως από τους Lil' Kim, Jean Cocteau, Marilyn Manson και Anaïs Nin.

Η μουσική και καλλιτεχνική ταυτότητα του Blanco έχει στενούς δεσμούς με το με το ριζοσπαστικό queercore κίνημα που ιδρύθηκε από τον Καναδό σκηνοθέτη Bruce LaBruce.

Η Anastacio περίμενε να συναντήσει την περσόνα του Blanco αλλά αντί αυτού την υποδέχτηκε ένα «εκπληκτικά ζεστό και ευχάριστο» άτομο. Νιώθει πως είναι γειωμένος στο σπίτι του». Βγαίνοντας από το διαμέρισμα πηγαίνουν στο Suntan – ένα μικροσκοπικό πορτογαλικό φαγάδικο που σερβίρει fusion ramen – το οποίο ο μουσικός περιέγραψε ως το «δεύτερο του σπίτι».

Αυτός ο παραγωγικότατος δημιουργός – που έχει γράψει ποίηση και έχει κάνει τουρ με καλλιτέχνες όπως οι Basement Jaxx – ανακοίνωσε μέσω της ιστοσελίδας του στο Facebook ότι είναι οροθετικός από το 2011. Ανησυχώντας ότι αυτή η αποκάλυψη θα ήταν καταστροφική για την καριέρα του, το κύμα των θετικών αντιδράσεων που ακολούθησαν αυτή τη δημοσίευση έπεισε τον Blanco να συνεχίσει το σημαντικό και πρωτοπόρο έργο του.

@Nowness

Nowness

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ