0
NOWNESS

H Stephanie Gilmore ζει σε ένα σπίτι με θέα στον ωκεανό

Από τότε που προσχώρησε στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα του surfing ως αναπληρωματική στα 17 της, η Stephanie Gilmore, σήμερα 29 ετών, έχει περάσει το μεγαλύτερο μέρος της ζωής της ταξιδεύοντας. Το 2016 εγκαταστάθηκε στην ιστορική Μέκκα του surf, το Μαλιμπού και για το τελευταίο επεισόδιο του My Place, η πολυλατρεμένη Αυστραλή αθλήτρια μας ξεναγεί στις σανίδες του surf, στα έπαθλα, στην τέχνη και την καθημερινότητα του σπιτιού της.

 
Η σκηνοθέτις του επεισοδίου Barbara Anastacio μας λέει: «Στην περίπτωση κάποιου είδους φυσικής καταστροφής, θα ήθελα να έχω δίπλα μου κάποια σαν τη Steph. Έχει αυτή την ξέγνοιαστη αύρα που κάνει τα πάντα να φαίνονται αβίαστα. Είναι επίσης μια προσωπικότητα αντίθετη με το concept της σειράς γιατί κυριολεκτικά θα μπορούσε να αισθάνεται "σαν στο σπίτι της" οπουδήποτε έχοντας μόνο μια σανίδα του surf και μαγιό.»

Το ύφος και η επιδεξιότητα της Stephanie στο νερό ξεκίνησε μια επανάσταση στο surfing των γυναικών, αναγκάζοντας τις εταιρείες και τους χορηγούς να δώσουν μεγαλύτερους μισθούς, έπαθλα και προσοχή και να εμπνεύσουν μια νέα γενιά άγριων γυναικών surfers να ακολουθήσουν το παράδειγμά της. Το πέρασμά της από τον κόσμο της μόδας, της μουσικής και του κινηματογράφου με το βραβευμένο ντοκιμαντέρ Stephanie in the Water της σειράς ταινιών μικρού μήκους The Water Dancer, προσέλκυσε ένα νέο κοινό σε ένα μέχρι τότε παραγνωρισμένο άθλημα και της χάρισε το εμβληματικό βραβείο Sportswoman of the Year, καθώς και σημαντικές καλλιτεχνικές και εμπορικές συνεργασίες σε όλο τον κόσμο.

©Nowness 

Nowness

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ