0
NOWNESS

Στο σπίτι, σαν παλάτι, του διάσημου Βρετανού σχεδιαστή Jasper Conran

Δεν αποτελεί έκπληξη πως το σπίτι του Άγγλου σχεδιαστή Jasper Conran είναι άψογα διακοσμημένο. Πρόκειται για ένα διαμέρισμα που καταλαμβάνει μέρος του New Wardour Castle, μιας Αγγλικής εξοχικής κατοικίας στο Wiltshire. Το κτίριο διαθέτει μία σπάνια πλατιά κυκλική σκάλα, σχεδιασμένη από τον Άγγλο αρχιτέκτονα James Paine και ένα εκκλησιαστικό όργανο σε όλο του το μεγαλείο κατασκευασμένο από ξύλο, ελεφαντόδοντο και χρυσό.

Ώντας γιός της συγγραφέως Shirley Conran και του εμπόρου Sir Terence Conran, του οποίου τα καταστήματα είναι συνώνυμα με την Βρετανική εσωτερική διακόσμηση, ο Jasper Conran δεν θα μπορούσε παρά να γίνει ένας γκουρού του στυλ. Ξεκίνησε την καριέρα του σχεδιάζοντας για το ιστορικό κατάστημα Henri Bendel της Νέας Υόρκης, ιδρύοντας την ομώνυμη εταιρία του το 1978 σε ηλικία 19 ετών, και από τότε έχει γίνει πασίγνωστος.

Εδώ ο Βρετανός σχεδιαστής προσκαλεί τον σκηνοθέτη Emile Rafael στο διαμέρισμα του στο Palladian house για να μιλήσει για την αγάπη του για το μεγαλείο της Αγγλικής εξοχικής κατοικίας.

© Nowness

Nowness

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ