0
LIFO PICKS

Ένας έφηβος που έχει εκατομμύρια οπαδούς στο Instagram επιχειρεί να συνδυάσει την online ταυτότητά του με αυτό που στ' αλήθεια είναι

Ο Τιμ είναι ένας 18χρονος Αμερικανός ασιατικής καταγωγής ο οποίος έχει περισσότερους από 4 εκατομμύρια οπαδούς στο Instagram. Είναι ένας νέος ο οποίος ζει κυριολεκτικά online.

Το πρώτο πράγμα που κάνει όταν ξυπνήσει είναι να πάρει στα χέρια του το κινητό του. Μερικές φορές μάλιστα κάνει το πρωινό του ντους κρατώντας το. Παρόλο που ο Τιμ συνήθως μοιράζεται αστεία memes μερικές φορά κάνει αναρτήσεις σχετικές με την ψυχική υγεία.

Εξετάζοντας τους λόγους για αυτές του τις αναρτήσεις ανακαλύπτουμε ότι ο Τιμ έχει δημιουργήσει μια διαφορετική online persona σε αντίθεση με αυτό που είναι στην πραγματική του ζωή.

Αγγίζοντας ζητήματα ταυτότητας, σεξουαλικότητας, οικογένειας και επικοινωνίας, το ντοκιμαντέρ που τιτλοφορείται "Share" από τη μία σου ραγίζει τη καρδιά και από την άλλη σε γεμίζει αισιοδοξία γι αυτόν τον έφηβο της Generation Z που διανύει ένα σημαντικό σταυροδρόμι στη ζωή του.

Πηγή: The Guardian 

 

Lifo Picks

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ