0
LIFO PICKS

Γιατί οι millennials αγαπούν τόσο πολύ τα φυτά εσωτερικού χώρου;

Η Summer Rayne Oakes, μια ειδήμονας στα φυτά, διατηρεί μια τεράστια συλλογή φυτών στο εσωτερικό του σπιτιού της. Μέχρι στιγμής έχει περίπου 1.100 φυτά και πάνω από 560 διαφορετικά είδη.

Η Κυριακή για εκείνη είναι μέρα αφιερωμένη στα φυτά της- τα ποτίζει, τα κλαδεύει, τους ρίχνει λίπασμα και γενικά τα περιποιείται ενώ η διαδικασία αυτή μπορεί να διαρκέσει μέχρι και εννιά ώρες.


Επίσης, διαθέτει λογαριασμούς τόσο στο YouTube όσο και στο Instagram με σκοπό να ενημερώνει το κοινό της για τα νέα φυτά, να τους δίνει πληροφορίες και να επικοινωνεί μαζί τους αλλά και να ακολουθεί άλλους, παρόμοιους - με τον δικό της- λογαριασμούς.


Θεωρεί ότι οι millennials δείχνουν όλο και περισσότερο το ενδιαφέρον τους για τα φυτά επειδή έχουν την τάση να μετακομίζουν στις πόλεις και έτσι χάνουν την σύνδεση και την επικοινωνία με την φύση. Αναζητούν την ισορροπία, την οποία λαμβάνουν μέσω των φυτών.


Στα θετικά προσθέτει την ηρεμία που αποπνέουν τα φυτά, τον καθαρό αέρα καθώς και την απομάκρυνση όλων των αρνητικών συναισθημάτων.

Lifo Picks

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ