Παρακαλούμε απενεργοποιήστε το Adblocker για να έχετε πλήρη πρόσβαση στο περιεχόμενο και τις υπηρεσίες μας. Δείτε πώς.
Βρήκατε κάποιο λάθος ή παράλειψη;     Επικοινωνήστε μαζί μας  »
ΜΕΤΑΒΑΣΗ ΣΤΗΝ ΕΚΔΟΣΗ ΓΙΑ ΚΙΝΗΤΑ
ΚΟΣΜΟΣ

Γιατί οι millennials αγαπούν τόσο πολύ τα φυτά εσωτερικού χώρου;

Η Summer Rayne Oakes, που διατηρεί μέσα στο σπίτι της περίπου 1.100 φυτά, αναφέρει όλα τα θετικά που αποκομίζει από φροντίδα τους

Η Summer Rayne Oakes, μια ειδήμονας στα φυτά, διατηρεί μια τεράστια συλλογή φυτών στο εσωτερικό του σπιτιού της. Μέχρι στιγμής έχει περίπου 1.100 φυτά και πάνω από 560 διαφορετικά είδη.

 

Η Κυριακή για εκείνη είναι μέρα αφιερωμένη στα φυτά της- τα ποτίζει, τα κλαδεύει, τους ρίχνει λίπασμα και γενικά τα περιποιείται ενώ η διαδικασία αυτή μπορεί να διαρκέσει μέχρι και εννιά ώρες.


Επίσης, διαθέτει λογαριασμούς τόσο στο YouTube όσο και στο Instagram με σκοπό να ενημερώνει το κοινό της για τα νέα φυτά, να τους δίνει πληροφορίες και να επικοινωνεί μαζί τους αλλά και να ακολουθεί άλλους, παρόμοιους - με τον δικό της- λογαριασμούς.


Θεωρεί ότι οι millennials δείχνουν όλο και περισσότερο το ενδιαφέρον τους για τα φυτά επειδή έχουν την τάση να μετακομίζουν στις πόλεις και έτσι χάνουν την σύνδεση και την επικοινωνία με την φύση. Αναζητούν την ισορροπία, την οποία λαμβάνουν μέσω των φυτών.


Στα θετικά προσθέτει την ηρεμία που αποπνέουν τα φυτά, τον καθαρό αέρα καθώς και την απομάκρυνση όλων των αρνητικών συναισθημάτων.

 

 

Συνεχίζοντας την περιήγηση στο lifo.gr, αποδέχεστε τη χρήση cookies.     Μάθετε περισσότερα.     Αποδοχή