0
LIFO PICKS

«Πώς να σ' αγαπήσω»: Δείτε το πανέμορφο animated κλιπ για το νέο κομμάτι της Margo Nancyfor

Το νέο bossa nova κομμάτι «Πώς να σ' αγαπήσω» της Margo Nancyfor (Μαργαρίτα Χατζηνάσιου), οπτικοποιήθηκε σε μορφή animation από τον Ιταλό σκηνοθέτη και visual artist Luca de Salvia (συνεργασίες με: Gucci, YSL, Ferrari κ.ά.).

Το αποτέλεσμα είναι μια ρομαντική ιστορία με επιρροές από τα νοσταλγικά '80s, που συναρμονίζει την pop art τέχνη με εκείνη του animation. Ο Salvia παντρεύει αριστοτεχνικά δροσερά χρώματα και συναισθήματα, ενώ μια απολαυστική ρευστότητα εικόνων συνθέτει την πορεία μιας σχέσης πασπαλισμένης με καλοκαιρινή ατμόσφαιρα.

Τη μουσική και τους στίχους του «Πώς να σ'αγαπήσω» υπογράφει η Margo Nancyfor και το κομμάτι περιλαμβάνεται στο πρώτο της άλμπουμ, με τίτλο «Stories of Margo». Σε όλα τα κομμάτια του δίσκου, τη Margo συνοδεύουν οι συνεργάτες της από τη Νέα Υόρκη, εκ των οποίων οι δύο έχουν υπάρξει υποψήφιοι στα βραβεία Grammy: ο τσελίστας Dave Eggar (Coldplay, Taylor Swift, Patti Smith, John Legend, Norah Jones κ.α) και ο περκασιονίστας Chuck Palmer, ενώ στην κιθάρα ακούγεται ο Phil Faconti. Την επιμέλεια της παραγωγής και την ηχοληψία  υπογράφει ο θρυλικός παραγωγός Ron Saint Germain (Mick Jagger, U2, Muse, Soundgarden, The Cure, Ziggy κ.ά.).

Lifo Picks

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ