0
LIFO PICKS

Endless Runner: Ένα video game της Louis Vuitton στους δρόμους της Νέας Υόρκης

Ο οίκος Louis Vuitton κυκλοφόρησε ένα ρετρό video game με όνομα Endless Runner, το οποίο είναι εμπνευσμένο από το σόου του Virgil Abloh για την κολεξιόν Φθινόπωρο-Χειμώνας 2019. 

Τα οπτικά για το παιχνίδι είναι εμπνευσμένα από γραφικά της δεκαετίας του '80 και έχουν ως φόντο το αστικό σκηνικό της Νέας Υόρκης, το οποίο είχε χτιστεί την ίδια χρονιά ως μέρος του οράματος του Abloh για το σόου, όπου ο σχεδιαστής αναδιαμόρφωσε μια γωνιά της πόλης στο Jardin des Tuileries του Παρισιού. 

Στο συγκεκριμένο video game ο παίκτης ελέγχει μια φιγούρα, η οποία κινείται σε ένα παραλλαγμένο background στο οποίο κυριαρχούν τα φώτα της πόλης, οι βιτρίνες των καταστημάτων και τα τούβλα από τοίχους. Η μικροσκοπική, πορτοκαλί φιγούρα που λαμπυρίζει καλείται να αποφύγει τα συνηθισμένα εμπόδια που συναντά κανείς στην Νέα Υόρκη, όπως οι κάδοι σκουπιδιών, οι κώνοι σήμανσης και οι τηλεφωνικοί θάλαμοι, και κατ'επέκταση να συλλέξει στοιχεία που παραπέμπουν στο μονόγραμμα της Louis Vuitton, αυξάνοντας έτσι το σκορ και τη διάρκεια του παιχνιδιού. 

Πηγή: Dezeen

 

Lifo Picks

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ