Πόσες φορές έχουμε υποσχεθεί στον εαυτό μας ότι από αύριο θα πίνουμε περισσότερο νερό; Αγοράζουμε ένα ωραίο μπουκάλι, το τοποθετούμε δίπλα στον υπολογιστή, κατεβάζουμε μέχρι και app που μας υπενθυμίζει να πίνουμε ένα ποτήρι κάθε λίγες ώρες. Και παρ’ όλα αυτά, στο τέλος της ημέρας, το νερό παραμένει εκεί.
Το EAU la la! ξεκινά από αυτήν ακριβώς την πολύ ανθρώπινη καθημερινή συνήθεια – ή μάλλον την απουσία της. Το γαλλικό wellness brand της AQUAMEDICA (που το αντιπροσωπεύει η KHB, το νέο business unit της KONTOSSI-1935) δημιουργήθηκε με μια απλή ιδέα: αφού γνωρίζουμε πόσο σημαντική είναι η ενυδάτωση, γιατί να μην κάνουμε το νερό μας πιο ενδιαφέρον;
EAU la la! Μια νέα ιδέα πέφτει στο νερό
Το EAU la la! έρχεται να συναντήσει τη σύγχρονη τάση του εμπλουτισμένου νερού, κάνοντας την καθημερινή ενυδάτωση πιο ενδιαφέρουσα και, κυρίως, πιο απολαυστική. Χωρίς ζάχαρη, γλουτένη, συντηρητικά και τεχνητές χρωστικές, μετατρέπει μια απλή καθημερινή συνήθεια σε μια διαφορετική εμπειρία ευεξίας. Το μυστικό βρίσκεται στα μικροσκοπικά αναβράζοντα microbeads, που διαλύονται σταδιακά στο νερό, απελευθερώνοντας βιταμίνες, μέταλλα και επιλεγμένα φυτικά εκχυλίσματα, προσθέτοντας ταυτόχρονα υπέροχη γεύση.
4 διαφορετικά moods, 1 ποτήρι νερό
Κάθε μέρα είναι διαφορετική και μαζί της αλλάζουν όσα ζητάμε από τη wellness routine μας. Η σειρά EAU la la! περιλαμβάνει τέσσερις διαφορετικές προτάσεις, σχεδιασμένες για κάθε στιγμή της ημέρας. Το DETOX έχει σχεδιαστεί για όσους θέλουν να εντάξουν την έννοια της αποτοξίνωσης στην καθημερινότητά τους, συνδυάζοντας φυτικά εκχυλίσματα όπως ελιά, λωτό και σημύδα, ενώ το SILHOUETTE εστιάζει στη διαχείριση του βάρους, με πράσινο καφέ, γκουαρανά, βρομελαΐνη, κανέλα και χρώμιο. Το FEEL GOOD, με ροδιόλα και βιταμίνες Β, στρέφεται περισσότερο προς την εσωτερική ισορροπία και την αίσθηση ευεξίας, ενώ το ANYTIME, με ηλεκτρολύτες, βιταμίνη C και σπιρουλίνα, είναι η επιλογή για τις στιγμές που το σώμα χρειάζεται ενέργεια και αναπλήρωση.
Στην Ελλάδα και την Κύπρο, το EAU la la! βρίσκεται στα φαρμακεία και σε επιλεγμένα σημεία πώλησης για να μας συστήσει έναν διαφορετικό τρόπο να βλέπουμε την καθημερινή ενυδάτωση.