Coca-Cola Τρία Έψιλον: Ευκαιρίες εξέλιξης σε ένα δυναμικό εργασιακό περιβάλλον

Coca-Cola Τρία Έψιλον: Ευκαιρίες εξέλιξης σε ένα δυναμικό εργασιακό περιβάλλον

Υψηλόβαθμα στελέχη της εταιρείας, στελέχη του τμήματος Ανθρώπινου Δυναμικού, αλλά και Management Trainees της Coca-Cola Τρία Έψιλον βρέθηκαν στις Ημέρες Καριέρας 2018 για να γνωρίσουν από κοντά όσους ενδιαφέρονται να έρθουν σε επαφή με την εταιρεία.


Χιλιάδες άνθρωποι, διαφορετικές ηλικίες, διαφορετικά στυλ, ο καθένας με άλλες φιλοδοξίες, πολλά όνειρα, πολλές ερωτήσεις αλλά έναν κοινό στόχο: να βρουν τη θέση τους στην αγορά εργασίας. Αυτό ήταν το κοινό στις Ημέρες Καριέρας 2018 στην Τεχνόπολη του δήμου Αθηναίων το διήμερο 13-14 Οκτωβρίου. Η Coca-Cola Τρία Έψιλον ήταν εκεί με δικό της περίπτερο και περισσότερα από 40 στελέχη από διάφορα τμήματα, για να υποδεχθούν τους επισκέπτες και να απαντήσουν στις ερωτήσεις τους, αλλά και να μιλήσουν για την εμπειρία τους ως εργαζόμενοι σε μια εταιρεία με μεγάλη ιστορία και συνεχή ανάπτυξη.

 

Coca-Cola Τρία Έψιλον: Ευκαιρίες εξέλιξης σε ένα δυναμικό εργασιακό περιβάλλον

 

Πολλοί ήταν οι επισκέπτες που μοιράστηκαν ψηφιακά το βιογραφικό τους ώστε να αξιολογηθεί από το τμήμα Ανθρώπινου Δυναμικού της εταιρείας. Επίσης πολλοί ήταν και εκείνοι που ζητούσαν περισσότερες πληροφορίες για τις θέσεις των Market Developers (Υπεύθυνοι Ανάπτυξης Αγοράς), που αναζητά η εταιρεία για τη μεγαλύτερη ομάδα πωλήσεων του κλάδου. Και επειδή η καρδιά της εταιρείας «χτυπά» στην αγορά, μία θέση στη Διεύθυνση Πωλήσεων αποτελεί την αφετηρία για να εξελιχθεί κανείς στην εταιρεία. Τα πάρα πολλά στελέχη της εταιρείας, μεταξύ αυτών και ο σημερινός διευθυντής πωλήσεων που έχουν ξεκινήσει από εποχιακές θέσεις ή  θέσεις πωλητών, είναι άλλωστε η απόδειξη.


H Coca-Cola Τρία Έψιλον, απασχολεί περισσότερους από 1.500 εργαζομένους πανελλαδικά. Είναι μία εταιρεία ανθρωποκεντρική που έχει ως στόχο οι άνθρωποί της όχι μόνο να είναι αποδοτικοί αλλά να εξελίσσονται και να είναι δημιουργικοί σε ένα εργασιακό περιβάλλον που ενισχύσει τη συμμετοχικότητα και αποπνέει εμπιστοσύνη στους ανθρώπους.

 

Ένα παράδειγμα αυτής της κουλτούρας, είναι το πρόγραμμα Flexy Life που έχει δημιουργηθεί μέσα από τις εισηγήσεις των ανθρώπων της Coca-Cola Τρία Έψιλον. Πρόκειται για μια πρωτοβουλία που δίνει, μεταξύ άλλων, στους εργαζόμενους γραφείου την επιλογή να εργάζονται από το σπίτι κάποιες μέρες του μήνα που τους εξυπηρετεί, ή να μπορούν να ξεκινούν τη μέρα τους λίγο αργότερα για να διευκολύνονται σε τυχόν προσωπικές τους υποχρεώσεις. Αποτέλεσμα αυτού είναι να παραμένουν αποδοτικοί, διατηρώντας παράλληλα μία ισορροπία στην προσωπική και επαγγελματική τους καθημερινότητα.

 

Coca-Cola Τρία Έψιλον: Ευκαιρίες εξέλιξης σε ένα δυναμικό εργασιακό περιβάλλον

 


Η Coca-Cola Τρία Έψιλον είναι μία εταιρεία που έχει αναδειχθεί εργοδότης επιλογής για τη Γενιά Υ και άρα δεν θα μπορούσε να μην έχει προγράμματα που να εστιάζουν στην εξέλιξη της νέας γενιάς. Χαρακτηριστικό παράδειγμα, το πρόγραμμα Rise Management Trainee που εδώ και 28 χρόνια αποτελεί ένα δυναμικό πρόγραμμα προετοιμασίας νέων στελεχών για το μέλλον. Το πρόγραμμα προσφέρει σε νέους καθοδήγηση, εφόδια και σύγχρονα εργαλεία που είναι απαραίτητα για να δημιουργούν, να αναπτύσσονται έμπρακτα και να διαμορφώνουν την πορεία που ονειρεύονται. Περισσότερα από 150 υψηλόβαθμα στελέχη της εταιρείας, ξεκίνησαν ως Management Trainee.
Παράλληλα, με το Πρόγραμμα Youth Empowered, προσφέρει μία ολοκληρωμένη εμπειρία προετοιμασίας για την αγορά εργασίας, σε νέους 18-30 ετών. Αποτελεί το μεγαλύτερης κλίμακας δωρεάν πρόγραμμα ιδιωτικού τομέα, για την ενίσχυση της απασχολησιμότητας και μετρά ήδη 1 χρόνο υλοποίησης και 5.000 συμμετέχοντες.

 

 
 
 
 

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ