Όταν ήμουν μικρή δεν μου άρεσε να τρέχω. Η χειρότερη ώρα του σχολείου ήταν η ώρα της γυμναστικής όπου δεκάδες παιδιά τρέχαμε αλλόφρονα στην αυλή του σχολείου και όπου αν δεν ήσουν αρκετά ψηλός ή σωματώδης ήταν αναμενόμενο να σπρωχτείς, να πατηθείς, να πέσεις κάτω και, φυσικά, να τερματίσεις ξανά τελευταίος. Όλα άλλαξαν όταν ο μπαμπάς μου μού χάρισε ένα ζευγάρι ζωηρά κόκκινα παπούτσια που, σύμφωνα με εκείνον, θα με έκαναν 'γρήγορη σαν αστραπή'!

 

Σήμερα ξέρω πως αυτό που βελτίωσε την επίδοσή μου ήταν η στήριξη και η πίστη που έλαβα από τον μπαμπά μου. Αυτήν την ακατανίκητη δύναμη του μυαλού να πειθαρχεί πάνω στο σώμα μάς υπενθυμίζει η Reebok σήμερα μέσα από τη νέα της καμπάνια για τα καταστήματα INTERSPORT. Ο εξοπλισμός σου δεν θα σε κάνει αυτόματα πιο δυνατό. Μπορεί όμως να ενισχύσει την απόδοσή σου και να σε κάνει να ανυπομονείς για το επόμενο workout σου!

 

 

 

Αν βρίσκεις τη διάθεσή σου για άσκηση να πέφτει, τότε το απόλυτο μυστικό για να την επαναφέρεις κρύβεται κατά το ήμισυ στην ντουλάπα σου και κατά το ήμισυ μέσα στο μυαλό σου. Η νέα συλλογή αθλητικού εξοπλισμού Reebok  τιμά την εσωτερική δύναμη και το γεγονός ότι όλα είναι δυνατά αν υπάρχει αυτοπειθαρχία και το κατάλληλο κίνητρο! Άκου την εσωτερική σου δίψα, κατάκτησε το ένα όριο μετά το άλλο και ανακάλυψε την καλύτερη εκδοχή του εαυτού σου. Ένα νέο workout outfit μπορεί να σου χαρίσει πίσω τον χαμένο σου ενθουσιασμό για το γυμναστήριο, το studio, το τερέν ή τον δρόμο... Τα ρούχα και τα παπούτσια σου μπορούν να σε φτάσουν μέχρι ένα σημείο. Για τα υπόλοιπα ωστόσο, θα πρέπει να βασιστείς στο πιο ισχυρό σου όπλο: τον εαυτό σου!

 

Μέσα από αυτή την καμπάνια η Reebok θέλει να σου θυμίσει ότι όλα είναι δυνατά, αρκεί να το πιστέψεις!

 

 

 

Πρωταγωνιστές της καμπάνιας αυτής που δημιουργήθηκε αποκλειστικά για την αλυσίδα αθλητικών ειδών INTERSPORT είναι το νέο ανδρικό Reebok Flexagon και το νέο γυναικείο Reebok Flexagon. Κατασκευασμένα από ειδικό πλέγμα υψηλής αναπνευσιμότητας από ειδικές ίνες, αφήνει το πόδι σου να αναπνέει όσο έντονη άσκηση κι αν κάνεις. Η εξωτερική σόλα Flexagon, εμπνευσμένη από τα μοναδικά σχήματα του origami συμβάλλει στην απορρόφηση των κραδασμών ενώ τα ενσωματωμένα ελαστικά λουράκια από καουτσούκ υψηλών επιδόσεων σού προσφέρουν απόλυτη πρόσφυση κατά την επαφή με το έδαφος.

 

 

 

Τα 'κόκκινα παπούτσια' της παιδικής μου ηλικίας, αντικαταστάθηκαν από το Reebok Flexagon που είναι ήδη διαθέσιμα σε δύο trendy αποχρώσεις για να ταιριάζουν με όλα τα Reebok workout ρούχα σου. Δικά μου αγαπημένα, τα μαύρα Flexagon με τη λευκή σόλα και τις ανακλαστικές λεπτομέρειες που φοράω εντός αλλά και εκτός γυμναστηρίου!

 

Εσύ ποια Reebok Flexagon θα επιλέξεις για να σου θυμίζουν να μην αφήσεις τίποτα να μπει εμπόδιο στην επίτευξη των στόχων σου;