Η νύχτα που η Πύλη του Αδριανού και το Ολυμπίειο βάφτηκαν ροζ!

Η νύχτα που η Πύλη του Αδριανού και το Ολυμπίειο βάφτηκαν ροζ!

Η Estee Lauder φωταγώγησε ροζ δύο ιστορικά μνημεία της Αθήνας στέλνοντας ένα ηχηρό μήνυμα για τον Καρκίνο του Μαστού!

Σε μια υπέροχη φθινοπωρινή βραδιά, με γεμάτο φεγγάρι και πλήθος κόσμου έγινε την Τετάρτη το βράδυ η συμβολική φωταγώγηση δύο πολύ σημαντικών μνημείων της Αθήνας, του Ολυμπίειου και της Πύλης του Αδριανού με ροζ χρώμα! Το εντυπωσιακό happening αποτέλεσε την κορύφωση των δράσεων της εκστρατείας ενημέρωσης δίνοντας ένα απλό αλλά πολύ δυνατό μήνυμα: Ο καρκίνος του μαστού μας αφορά όλους. Ας βάλουμε ένα τέλος!

 

Η αγαπημένη παρουσιάστρια Ελένη Μενεγάκη, Πρέσβειρα της Εκστρατείας για τον Καρκίνο του Μαστού των Estee Lauder Companies, ήταν για μία ακόμα χρονιά παρούσα στο ιδιαίτερο event και ήταν εκείνη που πάτησε το κουμπί που φωταγώγησε τα δύο μνημεία. Στο πλαίσιο της εκδήλωσης, σύντομο χαιρετισμό απηυθύναν η Πρόεδρος του Συλλόγου Γυναικών με Καρκίνο Μαστού, κα Κλεοπάτρα Γαβριηλίδου, και ο χειρουργός μαστού και Πρόεδρος της Ελληνικής Μαστολογικής Εταιρίας Ίαση Στήριξη «ΕΜΕΙΣ», κ. Γρηγόρης Ξεπαπαδάκης.

 

Η νύχτα που η Πύλη του Αδριανού και το Ολυμπίειο βάφτηκαν ροζ!
Η Πύλη του Αδριανού φωτισμένη με ροζ χρώμα

 

H φετινή εκστρατεία ενημέρωσης των Estée Lauder Companies έχει θέσει ως στόχο την συγκέντρωση $8 εκατομμυρίων σε παγκόσμιο επίπεδο, ενώ περιλαμβάνει μια σειρά από δράσεις που στόχο έχουν να εκπαιδεύσουν, να ενημερώσουν και να εμπνεύσουν. Ανάμεσά τους ξεχωρίσαμε το γεμάτη δύναμη και θετική ενέργεια hashtag #TimeToEndBreastCancer, τη διανομή ενημερωτικού υλικού και προσφορά της ροζ κορδέλας σε όλα τα σημεία πώλησης προϊόντων Estée Lauder παγκοσμίως αλλά και το συλλεκτικό pink ribbon bracelet, σχεδιασμένο από τον Dukas, που διατίθεται στα σημεία πώλησης Estee Lauder, αλλά και σε επιλεγμένα φαρμακεία από το δίκτυο της Darphin. Στην Ελλάδα τα έσοδα από το βραχιόλι και άλλες φιλανθρωπικές δράσεις δωρίζονται στην Επιστημονική Μαστολογική Εταιρεία Ίαση Στήριξη (Ε.Μ.Ε.Ι.Σ).

 

Η νύχτα που η Πύλη του Αδριανού και το Ολυμπίειο βάφτηκαν ροζ!
Από αριστερά ο σχεδιαστής Δούκας Χατζηδούκας, η Έλενη Μενεγάκη, Πρέσβειρα της Εκστρατείας για τον καρκίνο του μαστού των Estee Lauder Companies, η κα Λιολιώ Κολυπέρα, Πρόεδρος του Συλλόγου Γυναικών με Καρκίνο Μαστού «Άλμα Ζωής» Ν. Αχαΐας, η κα Κλεοπάτρα Γαβριηλίδου, Πρόεδρος του Συλλόγου Γυναικών με Καρκίνο του Μαστού «Άλμα Ζωής», και η κα Κατερίνα Γκαμηλιάρη, Brand Manager Estee Lauder & Tom Ford Balkans

 

Ο καρκίνος του μαστού, μας αφορά όλους! Ας βάλουμε ένα τέλος!

#TimeToEndBreastCancer

 
 
 
 

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ