Πες αντίο στην ταλαιπωρία! Το απόλυτο μυστικό για να μην πας ποτέ ξανά στο σουπερμάρκετ

Πες αντίο στην ταλαιπωρία! Το απόλυτο μυστικό για να μην πας ποτέ ξανά στο σουπερμάρκετ

Αν προτιμάς να τριγυρνάς στην πόλη από το να χάνεις χρόνο σε ουρές, αν τα βάρη δεν είναι η... γυμναστική της επιλογής σου και αν προτιμάς την άνεση του υπολογιστή σου από ένα θορυβώδες supermarket, η λύση είναι το e-fresh.gr!

 

Η δουλειά, το γυμναστήριο, τα χόμπι, η οικογένεια και το σπίτι είναι μονάχα μερικά από τα πράγματα που διεκδικούν κάθε δευτερόλεπτο της ημέρας σου είτε είσαι μαμά με παιδιά, σκληρά εργαζόμενος ή πολυάσχολος φοιτητής. Και το πιο χρονοβόρο απ' όλα; Το σουπερμάρκετ.

 

Κι αν σου έλεγα πως έχω τον τρόπο για να μην ξαναπατήσεις ποτέ στο σουπερμάρκετ;



Ώρα να γνωρίσεις το ηλεκτρονικό supermarket e-fresh.gr! Ξέχνα τις ουρές στα ταμεία, στα τυριά, στα αλλαντικά, παντού. Αποχαιρέτα την φασαρία στους διαδρόμους, την μάχη για τα τελευταία μαραμένα ματσάκια μαϊντανό, το κουβάλημα και τα κόκκινα σημάδια από τις σακούλες στα χέρια.


Γιατί τώρα τα ψώνια της εβδομάδας έρχονται στην πόρτα σου μέσα λίγες σε ώρες!


Τι θα μπορούσες να κάνεις με εκείνο το (τουλάχιστον) δίωρο που συνήθως χαλάς στους διαδρόμους και τις αιώνιες ουρές του σουπερμάρκετ; Να είσαι έξω, με παρέα. Στο πάρκο με τα παιδιά σου. Αγκαλιασμένος στον καναπέ με τον σκύλο σου. Θυμάσαι εκείνη τη φορά που γύρισες αργά από τις διακοπές σε ένα άδειο ψυγείο; Τις μέρες που πρέπει να μείνεις παραπάνω στο γραφείο; Κι εκείνα τα Σάββατα που πρέπει να χωρέσουν τα ψώνια για την εβδομάδα, τα αθλήματα των παιδιών το μαγείρεμα και την καθαριότητα του σπιτιού;


Πόσο διαφορετική θα ήταν, τελικά, η καθημερινότητά σου αν δεν χρειαζόταν να ξαναπάς ποτέ στο σουπερμάρκετ;
Η δική μου γνωριμία με τον μαγικό κόσμο του e-fresh.gr έγινε στο γραφείο, μετά από μία πρόταση για έξω. Πώς να πεις όχι σε φίλους, ακόμα κι αν ξέρεις πως είναι η μέρα του σουπερμάρκετ; Δεν χρειάστηκε. Μια συνάδελφος (και πολυάσχολη μαμά) με σύστησε στο πλέον ολοκληρωμένο και εύχρηστο ηλεκτρονικό σουπερμάρκετ που σύμφωνα με τα λεγόμενά της (και πλέον και τα δικά μου) της άλλαξε τη ζωή!

 

Πες αντίο στην ταλαιπωρία! Το απόλυτο μυστικό για να μην πας ποτέ ξανά στο σουπερμάρκετ


Έβαλα την παραγγελία μου εύκολα! Βρήκα όλα όσα ψωνίζω συνήθως (και ματσάκια μαϊντανό, όχι μαραμένα)! Επιλέγεις διεύθυνση -μπορεί να είναι το σπίτι, το γραφείο ή κάποιος άλλος προορισμός εντός Αττικής, ημέρα και ώρα αποστολής (σε δεσμεύουν για ένα δύωρο μόνο) και τρόπο πληρωμής (με κάρτα online ή με POS, μετρητά, τραπεζική κατάθεση, ticket restaurants ή PayPal) και περιμένεις. Εγώ έκανα την παραγγελία μου στις 6 το απόγευμα και παρέλαβα 9-11 το ίδιο βράδυ. Οι παραγγελίες αποστέλλονται από Δευτέρα έως Σάββατο και από τις 7 το πρωί έως τις 11 το βράδυ!


Έκτοτε τα ταξίδια στο σουπερμάρκετ έγιναν και για μένα παρελθόν.

 

Πες αντίο στην ταλαιπωρία! Το απόλυτο μυστικό για να μην πας ποτέ ξανά στο σουπερμάρκετ

 


Τα δικά μου tips:


1.

Για να κάνεις ακόμα πιο εύκολα και γρήγορα την παραγγελία σου μπορείς να χρησιμοποιείς το κουμπί "αγαπημένα", που βρίσκεται πάνω δεξιά σε κάθε προϊόν αλλά και το κουμπί της λίστας ακριβώς δίπλα. Μπορείς έτσι να έχεις μια λίστα για τα ψώνια ενός dinner party, μία για τα καθαριστικά του σπιτιού, μία για κάθε τυπική εβδομάδα και ο,τι άλλη περίσταση φανταστείς!

 

2.
Ως λάτρης της υγιεινής διατροφής, προσωπικά, λατρεύω το Bio Corner του e-fresh.gr αφού εκεί βρίσκω συγκεντρωμένα όλα τα οργανικής καλλιέργειας φρούτα και λαχανικά, γαλακτοκομικά προϊόντα ζωικής αλλά και φυτικής προέλευσης, gluten free ζυμαρικά, λαχταριστά σνακ αλλά και μπαχαρικά και σάλτσες που κάνουν κάθε γεύμα απολαυστικό. Το Bio Corner θα το λατρέψεις επίσης αν ακολουθείς ειδική δίαιτα χαμηλή σε σάκχαρα ή αν κάνεις plant-based διατροφή.

 

3.
Το πιο εντυπωσιακό και αγαπημένο ωστόσο είναι το εύχρηστο εργαλείο meal planner που σε βοηθάει να οργανώσεις τα γεύματα όλης της εβδομάδας (και να αγοράσεις ό,τι χρειάζεσαι) να βρεις τις ιδανικές συνταγές για εσένα ακολουθώντας το διατροφικό σου πρόγραμμα. Μπορείς να φανταστείς κάτι καλύτερο από αυτό;

 

4.

Το e-fresh.gr είναι πολλά περισσότερα από ένα ηλεκτρονικό σουπερμάρκετ. Είναι μία πανέξυπνη πλατφόρμα που κάνει την υπόθεση διατροφή πιο εύκολη, οικονομική, νόστιμη και θρεπτική από ποτέ, Έχει όλα όσα έχει ένα σουπερμάρκετ χωρίς την κούραση και το χάσιμο χρόνου ενώ συνδυάζει ακόμα τις υπηρεσίες ενός διατροφολόγου αλλά και ενός... σεφ με την ευκολία που σου χαρίζει ο υπολογιστής σου και την άνεση του σπιτιού σου!


Μετά από όλα αυτά, αναρωτιέμαι, υπάρχει έστω και ένας λόγος να ξαναπάς σε φυσικό σουπερμάρκετ;

 

Πες αντίο στην ταλαιπωρία! Το απόλυτο μυστικό για να μην πας ποτέ ξανά στο σουπερμάρκετ

 

 
 
 
 

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ