Ανακαλύψαμε το αντηλιακό που θα ταράξει τα… νερά σου φέτος το καλοκαίρι!

Ανακαλύψαμε το αντηλιακό που θα ταράξει τα… νερά σου φέτος το καλοκαίρι!

Καθώς η θερμοκρασία έχει χτυπήσει «κόκκινο»... και διανύουμε αισίως τα μέσα του καλοκαιριού, πολλοί από εμάς οργανώνουμε τις καλοκαιρινές μας διακοπές και στις προτεραιότητές μας δεν θα μπορούσε να μην είναι και το πολυπόθητο καλοκαιρινό νεσεσέρ!

 

Από τα απαραίτητα καλλυντικά για τα summer makeup looks... που στην προκειμένη, επιμένουμε στο "less is more", μέχρι τα αντηλιακά.. όπου εκεί ψηφίζουμε το "ένα και καλό"!


Γιατί αν αυτό το "ένα" μπορεί να σου εξασφαλίσει και υψηλή προστασία, και ανθεκτικότητα στα καλοκαιρινά σπορ.. αλλά και αυτό το πολυπόθητο "golden tan"... τότε ναι, δε χρειάζεσαι κανένα άλλο αντηλιακό!


Εμείς βρήκαμε αυτό το μοναδικό προϊόν και σου το παρουσιάζουμε!


Η ελληνική εταιρεία δερμοκαλλυντικών YOUTH LAB., γνωστή για τα ποιοτικά και ασφαλή προϊόντα της, με δερματολογικά ελεγμένες συνθέσεις, καινοτόμησε και φέτος το καλοκαίρι δημιουργώντας το Wet Skin Sun Protection SPF 50! Ένα αντηλιακό ξηρό λάδι το οποίο όχι μόνο έχει δείκτη SPF 50 -προσφέροντας τη μέγιστη προστασία από την UVA & UVB ακτινοβολία- αλλά διαθέτει και ενεργοποιητή μαυρίσματος - για να αποκτήσουμε εύκολα και γρήγορα το τέλειο χρυσαφένιο μαύρισμα- αλλά είναι και ανθεκτικό στο νερό και τον ιδρώτα - για να μη στερηθούμε στιγμή το SUP και τις ρακέτες...

 

Ανακαλύψαμε το αντηλιακό που θα ταράξει τα… νερά σου φέτος το καλοκαίρι!


Το αντηλιακό αυτό ξηρό λάδι της YOUTH LAB. με αντηλιακή σύνθεση νέας τεχνολογίας "Wet Skin Application" προσφέρει πολύ υψηλή αντηλιακή προστασία από την UVA & UVB ακτινοβολία, τόσο στο στεγνό όσο και στο βρεγμένο δέρμα, ενώ ενισχύει τη φυσική βιολογική διαδικασία μαυρίσματος της επιδερμίδας, χάρη στο β-καροτένιο που περιέχει. Επίσης, αυτό που το κάνει τόσο ξεχωριστό είναι το γεγονός ότι είναι κατάλληλο για κάθε τύπο δέρματος ενώ μπορείς να το εφαρμόσεις τόσο στο πρόσωπο όσο και στο σώμα... οπότε δε χρειάζεσαι και τίποτα άλλο μαζί σου!


Το υπέροχο άρωμα δε, από φρουτώδεις και λουλουδένιες νότες καρπουζιού, τριαντάφυλλου και μανόλιας αλλά και το αίσθημα δροσιάς που χαρίζει... το καθιστά και ως το μοναδικό καλοκαιρινό mist που θα θες να φορέσεις.


Απορροφάται αμέσως, δίχως να αφήνει λιπαρότητα ή να κολλάει, είναι μη φαγεσωρογόνο, δερματολογικά ελεγμένο, δίχως parabens και γλουτένη.


Το Wet Skin Sun Protection SPF 50 της YOUTH LAB. διατίθεται με προτεινόμενη λιανική τιμή €24,40 σε φαρμακεία, e-shops φαρμακείων και στο www.youthlab.com.

Ομορφιά
 
 
 
 

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ