Τα μυστικά για να αποκτήσεις και να διατηρήσεις ένα υπέροχο μαύρισμα

Τα μυστικά για να αποκτήσεις και να διατηρήσεις ένα υπέροχο μαύρισμα

Για κάποιους το καλοκαίρι δεν ξεκινά με τις διακοπές αλλά με την πρώτη φορά που θα δει να διαγράφεται στο δέρμα η γραμμή από το μαγιό.

 

Όσα κι αν γνωρίζουμε πλέον για τις καταστροφικέ συνέπειες της αλόγιστης έκθεσης στον ήλιο, καλοκαίρι χωρίς μαύρισμα δεν γίνεται! Άλλωστε πέρα από τις βλαβερές του επιπτώσεις, ο ήλιος έχει και πολλά καλά να μας προσφέρει: ενεργοποιεί την παραγωγή της βιταμίνης D (από την οποία οι περισσότεροι έχουμε έλλειψη), χαρίζει πολυδιάστατο, κολακευτικό χρώμα στο δέρμα, βελτιώνει παθήσεις του δέρματος όπως η ακμή και η κνίδωση και κάνει όλα τα καλοκαιρινά μας ρούχα να μοιάζουν ακόμα πιο φωτεινά!

 

Το μαύρισμα χρειάζεται, λοιπόν, αλλά πάντα με την κατάλληλη προστασία και με μέτρο! Άλλωστε το πιο βαθύ, λαμπερό και ανθεκτικό στον χρόνο μαύρισμα δεν απαιτεί ώρες κάτω από τον ήλιο αλλά εξαιρετικά καλή ενυδάτωση, όπως θα ανακαλύψεις παρακάτω. 

 

Να τι μπορείς να κάνεις για να αποκτήσεις και να διατηρήσεις ένα υπέροχο μαύρισμα φροντίζοντας παράλληλα και το δέρμα σου:

 

Απόφυγε το ζεστό νερό

Το μπάνιο με ζεστό νερό απομακρύνει τα φυσικά έλαια από το δέρμα σου προκαλώντας ξηρότητα στο δέρμα σου. Κι όταν το δέρμα ξηραίνεται, ξεφλουδίζει και άρα το μαύρισμά σου χάνεται. Δροσερά ντουζ, λοιπόν, για ζωηρό μαύρισμα και ενυδατωμένο δέρμα!

 

Κάνε ήπια απολέπιση

Ίσως να ακούγεται οξύμωρο, όμως για να διατηρήσεις το μαύρισμά σου για περισσότερο, καλό θα είναι να κάνεις ήπια απολέπιση σε όλο το σώμα μία φορά την εβδομάδα. Ό,τι και να κάνεις, το δέρμα σου θα συνεχίσει να αποβάλει νεκρά κύτταρα οπότε βοηθώντας ήπια και ελεγχόμενα τη διαδικασία αυτή, αποτρέπεις το ξεφλούδισμα και παράλληλα επιτρέπεις το βαθύ μαύρισμα.

 

Ενυδάτωσε καθημερινά το δέρμα

Αν αυτό το άρθρο περιείχε μονάχα ένα tip αυτό θα ήταν η καθημερινή, βαθιά ενυδάτωση! Τίποτα δεν είναι τόσο σημαντικό όσο αυτό για τη διατήρηση της καλής υγείας αλλά και του μαυρίσματος του δέρματός σου. Άπλωσε δύο φορές τη μέρα ένα πλούσιο body souffle στο σώμα σου. Ιδανική είναι η νέα συλλογή Korres Dual Hualuronic Multi-Action Body Souffle που περιέχει δύο τύπους υαλουρονικού οξέος υψηλού και χαμηλού μοριακού βάρους, αναζωογονητικό θαλασσινό νερό πλούσιο σε μεταλλικά στοιχεία, και θρεπτικά έλαια αμυγδάλου, ηλίανθου και βερίκοκου και προσφέρει 24ωρη εντατική ενυδάτωση, αυξάνοντας τα επίπεδα ενυδάτωσης +68% με την πρώτη κιόλας εφαρμογή!

 

Τα μυστικά για να αποκτήσεις και να διατηρήσεις ένα υπέροχο μαύρισμα

Korres Dual Hualuronic Multi-Action Body Souffle με άρωμα Guanabana, Mango, Peach και Red Berries

 

Επειδή όμως πολλές φορές η ξηρότητα "χτυπά" και κατά τη διάρκεια μιας πολυάσχολης ημέρας βάλε ένα Korres Body Βutter Spray στην τσάντα σου για να το χρησιμοποιείς εύκολα ανά πάσα στιγμή! Η εξαιρετικά ελαφριά, μη-λιπαρή υφή απορροφάται πραγματικά σε δευτερόλεπτα ενώ χάρη στους ενυδατικούς κρυστάλλους shea butter και τους φυσικούς πολυσακχαρίτες, στο αντιοξειδωτικό και θρεπτικό κερί ελιάς και στην water-binding προβιταμίνη Β5, το νέο Body Butter Spray αφήνει το δέρμα super βελούδινο.

 

Τα μυστικά για να αποκτήσεις και να διατηρήσεις ένα υπέροχο μαύρισμα

Korres Body Βutter Spray με άρωμα Cashmere Rose, Coconut Guava, Sea Lavender και Vanilla Guava

 

Απόφυγε την αποτρίχωση με κερί

Ακόμα κι αν προτιμάς το κερί για την αποτρίχωσή σου, καλύτερα θα είναι να αγαπήσεις το ξυράφι κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού, προκειμένου να αποφύγεις την υπερβολική απολέπιση που προκαλεί το πρώτο.

 

Κατανάλωσε β-καροτένη

Πιες άφθονο νερό και... φάε πολλά τρόφιμα με β-καροτίνη όπως γλυκοπατάτες, μάνγκο, καρότα και άλλα κόκκινα ή πορτοκαλί λαχανικά και φρούτα για να αποκτήσεις τη λάμψη του μαυρίσματος από μέσα!

 
 
 
 

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ