Η Biotherm ήταν για ακόμα μια χρονιά ο υπερήφανος χορηγός ομορφιάς του 7ου Spetsathlon, του μεγαλύτερου αγώνα τριάθλου που διεξάγεται στην Ελλάδα.


Ο αριθμός των συμμετοχών που φέτος ξεπέρασε κάθε προηγούμενο, η παρουσία πολλών και σπουδαίων πρωταθλητών, οι εξαιρετικές επιδόσεις αλλά και τα πολλά happenings, επιβεβαίωσαν τον χαρακτηρισμό του Spetsathlon, ως του κορυφαίου ελληνικού αγώνα τριάθλου!

 

Καθ' όλη τη διάρκεια του τριημέρου, η Biotherm φρόντισε για την ενυδάτωση και την αντηλιακή προστασία των 360 εθελοντών, των αθλητών και των θεατών με τα προϊόντα αντηλιακής προστασίας Waterlover & Lait Solaire, τις σειρές περιποίησης προσώπου Life Plankton, Aquasource και τη σειρά LaitCorporel για το σώμα.

 

Φώτο: Παναγιώτης Μαυρωμάτης
Φώτο: Παναγιώτης Μαυρωμάτης


Η Biotherm δημιούργησε τη σειρά Life Plankton™, για να προσφέρει ευεργετικές ιδιότητες στην επιδερμίδα ανεξαρτήτως ηλικίας. Φέτος, κάνοντας άλλο ένα βήμα στην ιστορία του θαυματουργού θεραπευτικού συστατικού, έρχεται με μια νέα πρόταση, το LIFE PLANKTON™ ELIXIR: μια εξαιρετικά συμπυκνωμένη πρόταση ανάπλασης με την πρόκληση σε 8 μόλις ημέρες να φανούν τα πρώτα αποτελέσματα!


H Aquasource είναι μια αστείρευτη πηγή ενυδάτωσης καθώς είναι ενισχυμένη με το θαυματουργό Life Plankton αλλά και σούπερ ενυδατική Μανόζη. Ώρα με την ώρα, ακόμα και στις πιο δύσκολες συνθήκες, η επιδερμίδα παραμένει ενυδατωμένη, απαλήκαι δροσερή.

 

Φωτό: Νίκος Καρανικόλας
Φωτό: Νίκος Καρανικόλας


Η σειρά αντηλιακών προϊόντων της Biotherm δίνει προτεραιότητα αρχικά στην προστασία και αμέσως μετά στην απόλαυση, για προϊόντα που εστιάζουν στα αποτελέσματα και χαρίζουν υγιές μαύρισμα. Ανθεκτικές υφές στο νερό, εφαρμόζονται σε υγρή και στεγνή επιδερμίδα, δεν κολλάνε με την άμμο ή τα ρούχα, για να απολαμβάνετε τις έντονες υπαίθριες δραστηριότητες, όπως το τρίαθλο, χωρίς περιορισμούς.

 

Φέτος η Biotherm παρουσιάζει το νέο WATERLOVER SUN MIST ένα αόρατο αντιηλιακό που απορροφάται άμεσα και δεν αφήνει λευκά σημάδια – χωρίς να κάνει κανέναν συμβιβασμό στο θέμα της αξέχαστα ευχάριστης υφής. Ταυτόχρονα το WATERLOVER SUN MIST έχει δεσμευτεί να σέβεται τη θαλάσσια ζωή καθώς έχει 99% βιοδιασπώμενη βάση και 95% βιοδιασπώμενο άρωμα. Έτσι, ακόμα και τα αντηλιακά φίλτρα σέβονται το υδάτινο περιβάλλον!