Χρειάζονται περίπου 30'' για να διώξεις τη θαμπάδα του χειμώνα από το δέρμα σου

Χρειάζονται περίπου 30'' για να διώξεις τη θαμπάδα του χειμώνα από το δέρμα σου

Μπορεί να σου ακούγεται απίστευτο, όμως όταν έχεις τη φύση και την τεχνολογία με το μέρος σου, το τέλειο λαμπερό δέρμα γίνεται δικό σου μέσα σε δευτερόλεπτα!

 

Τόσο χρόνο χρειάζεσαι για να απλώσεις το Νέο Άγριο Τριαντάφυλλο Διφασικό Serum Super Λάμψης της KORRES! Αν, λοιπόν, δεν έχεις ήδη δοκιμάσει το εκπληκτικό αυτό νέο προϊόν, αυτή είναι η πιο κατάλληλη στιγμή να το κάνεις. Βλέπεις η επιδερμίδα μας εκτίθεται καθημερινά στις έντονες κλιματικές αλλαγές, στην περιβαλλοντική ρύπανση, το στρες και την ηλιακή ακτινοβολία! Όλα τα παραπάνω αλλά και το μπλε φως από τις ηλεκτρονικές συσκευές συμβάλλουν στην παραγωγή ελευθέρων ριζών οι οποίες υπερνικούν την αντιοξειδωτική άμυνα της επιδερμίδας και επιταχύνουν την γήρανση του δέρματος! Έτσι το δέρμα σταδιακά χάνει τη λάμψη του και εμφανίζει τις πρώτες ρυτίδες, δυσχρωμίες αλλά και σημάδια κούρασης!

 

Χρειάζονται περίπου 30'' για να διώξεις τη θαμπάδα του χειμώνα από το δέρμα σου

 

Η απάντηση έρχεται μέσα από το #NoFilterShine 

 

Πες αντίο στο φίλτρο που περνάς πάνω από όλες σου τις φωτογραφίες τελευταία και άσε με να σε μυήσω στη Super Λάμψη που χαρίζει το Νέο Άγριο Τριαντάφυλλο Διφασικό Serum Super Λάμψης! Πρώτη στη λίστα, η Super Vitamin C, ή αλλιώς το 15% του μαγικού φιαλιδίου του serum. Πρόκειται για μία ελαιοδιαλυτή σταθεροποιημένη μορφή βιταμίνης C που καταγράφει αποδεδειγμένα 1000% υψηλότερη απορρόφηση από το ασκορβικό οξύ (η αρχική μορφή της βιταμίνης C). Η Super Vitamin C μετατρέπεται σε καθαρή βιταμίνη C όταν απορροφηθεί από το δέρμα - χαρακτηριστικό που τη διαφοροποιεί από οποιαδήποτε άλλη ασταθή μορφή βιταμίνης C-, για να προσφέρει το απόλυτο αποτέλεσμα λάμψης, καθώς φωτίζει την επιδερμίδα και βελτιώνει τον τόνο της!

 

Χρειάζονται περίπου 30'' για να διώξεις τη θαμπάδα του χειμώνα από το δέρμα σου

 

Επιπλέον, το Νέο Άγριο Τριαντάφυλλο Διφασικό Serum Super Λάμψης περιέχει το πολύτιμο λάδι Άγριο Τριαντάφυλλο που διαθέτει ισχυρές αντιοξειδωτικές ιδιότητες. Προέρχεται από τους καρπούς του λουλουδιού με εξαιρετικά υψηλή περιεκτικότητα βιταμίνης C - 9x υψηλότερη περιεκτικότητα από αυτή ενός χυμού πορτοκαλιού -, ενώ είναι πλούσιο σε Ω3, Ω6, Ω9 λιπαρά οξέα και βιταμίνη Α. Το μαγικό του άγγιγμα βελτιώνει την εμφάνιση λεπτών γραμμών και χρωματικών αλλοιώσεων της επιδερμίδας, προσδίδει λάμψη και φωτεινότητα, ενώ διαθέτει εξαιρετικές ενυδατικές και απαλυντικές ιδιότητες! 

 

Έτσι, το Νέο Άγριο Τριαντάφυλλο Διφασικό Serum Super Λάμψης καταφέρνει να χαρίζει super λάμψη από την πρώτη εφαρμογή ενώ μέσα σε μόλις 7 ημέρες μπορεί να μεταμορφώσει την επιδερμίδα σου. Αυτό πάει να πει #NoFilterShine! Η, δε, σύνθεσή του είναι μη φαγεσωρογόνα και δεν περιέχει συνθετικό άρωμα κάτι που το κάνει ιδανικό για κάθε τύπο δέρματος.

 

 

4 Εφαρμογές για Super Λαμπερή Επιδερμίδα

Tip: Πριν από κάθε χρήση, φρόντισε να ανακινήσεις καλά το προϊόν ώστε να αναμιχθεί η ροζ ελαιώδης φάση του Άγριου Τριαντάφυλλου (15% Super Vitamin C, 10% Έλαιο Άγριο Τριαντάφυλλο) με τα πανίσχυρα δραστικά λάμψης της υδατικής φάσης (Eκχύλισμα Θαλάσσιου Κρίνου, Eκχύλισμα Sea Fern & Προβιταμίνη B5).


Καθημερινή εφαρμογή πρωί και βράδυ

Το Νέο Άγριο Τριαντάφυλλο Διφασικό Serum Super Λάμψης μπορεί να εφαρμοστεί καθημερινά, πρωί και βράδυ. Στη συνέχεια, μπορεί να εφαρμοστεί το Άγριο Τριαντάφυλλο serum ή/και η κρέμα ενυδάτωσης και η κρέμα ματιών για την ολοκλήρωση του beauty routine που χαρίζει Super λάμψη στην επιδερμίδα.

 

Τοπική εφαρμογή στις κηλίδες (1-2 σταγόνες)

Το Νέο Άγριο Τριαντάφυλλο Διφασικό Serum Super Λάμψης μπορεί να χρησιμοποιηθεί τοπικά σε δυσχρωμίες και κηλίδες πριν το serum & την κρέμα για ενίσχυση της δράσης τους.

 

Εντατική Φροντίδα 28 ημερών (4-5 σταγόνες)

Ιδανική εντατική φροντίδα 4 εβδομάδων για δέρμα που εμφανίζεται κουρασμένο, εξαιτίας του μπλε φωτός, ανεπαρκή ύπνου, της ατμοσφαιρικής ρύπανσης, ή αλλαγών σε εποχή και θερμοκρασία.

 

Πριν το μακιγιάζ (2-3 σταγόνες)

Το Νέο Άγριο Τριαντάφυλλο Διφασικό Serum Super Λάμψης λειτουργεί τέλεια και ως make-up primer. Με απαλό μασάζ πριν την εφαρμογή του foundation, χαρίζει μεταξένιο αποτέλεσμα.

 

#NoFilterShine

 

Χρειάζονται περίπου 30'' για να διώξεις τη θαμπάδα του χειμώνα από το δέρμα σου
 
 
 
 

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ