Παστέλ χρώματα, αφέλειες και άλλες τάσεις στα μαλλιά για την Άνοιξη 2019!

Παστέλ χρώματα, αφέλειες και άλλες τάσεις στα μαλλιά για την Άνοιξη 2019!

Οι τάσεις που έχουν ήδη κατακλύσει τα catwalks και τα social media!

Ο Χειμώνας μοιάζει να μας αποχαιρετά και μαζί του παίρνει τη βαρεμάρα και τη ρουτίνα που πολλοί βιώνουμε τελευταία. Ήρθε η ώρα για ανοιξιάτικη ανανέωση, στην καθημερινότητα, την ντουλάπα αλλά και τα μαλλιά σου!

 

Μιας, δε, που έχει ακόμα αρκετά χαμηλές θερμοκρασίες για να βγάλεις από τη ντουλάπα τα ανοιξιάτικά σου ρούχα, ίσως τα μαλλιά να είναι το καταλληλότερο σημείο για να φέρεις την πρώτη αλλαγή. Η Μόδα για την Άνοιξη του 2019 λατρεύει το μπεζ και τα παστέλ και το ίδιο συμβαίνει και με την... ομορφιά. Το καρέ συνεχίζει να ανεβαίνει στις προτιμήσεις των πιο κομψών γυναικών που αποζητούν, παράλληλα, πρακτικότητα ενώ αίσθηση προκαλεί και η άνοδος των γκρίζων, φυσικών μαλλιών! Δες παρακάτω τις επτά μεγαλύτερες τάσεις της σεζόν Άνοιξη 2019 στα μαλλιά.

 

Λιλά


Το ουράνιο τόξο στα μαλλιά είναι μία τάση που ήρθε για να μείνει. Αυτή τη σεζόν αναμένεται να δούμε τις πιο γλυκές, τολμηρές αποχρώσεις του γαλάζιου και του λιλά να κερδίζουν έδαφος!

 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη TYLER PLEMMONS HAIR (@tyler.art) στις

 

 

Μπεζ ξανθό

Ξέχνα το ψυχρό πλατινέ, σχεδόν λευκό χρώμα που κυριάρχησε μέσα στον Χειμώνα. Το νέο ξανθό θυμίζει... βούτυρο και όχι χιόνι! Ζήτησε από τον κομμωτή σου να σου προτείνει μια μπεζ απόχρωση που κολακεύει κάθε επιδερμίδα!

 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Hanna Stefansson (@hannastefansson) στις

 

 

Αφέλειες


Μία ακόμα σεζόν που βρίσκει όλο και περισσότερες celebrities να τολμούν τις αφέλειες! Πάρε έμπνευση από την Jane Birkin και κάνε αραιές αφέλειες με μύτες που ταιριάζουν σε κάθε πρόσωπο.

 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Kendall (@kendalljenner) στις

 

 

Μπαρέτες


Τα αξεσουάρ μαλλιών έχουν μπει δυναμικά στις γκαρνταρόμπες μας ξανά! Τα παστέλ χρώματα, οι glitter υφές, οι πέρλες αλλά και τα στρας ντύνουν τις πιο όμορφες μπαρέτες της σεζόν που φοριούνται, απαραιτήτως, πολλές μαζί!

 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη BELLA GERARD (@bellagerard) στις

 

 

Γκρι μαλλιά

 

Η νέα εποχή ενδυνάμωσης των γυναικών είναι εδώ και σπάει το ένα κατεστημένο μετά το άλλο. Όλο και περισσότερες γυναίκες αποφασίζουν, πλέον, να μην καλύψουν τα γκρίζα τους μαλλιά με κάποια βαφή και το αποτέλεσμα είναι απλά εντυπωσιακό!

 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Gina (@ginagoinggray) στις

 

 

Ίσια

Τα μαλλιά-καρφί που όλες λατρέψαμε το 2000, επιστρέφουν και πάλι έχοντας ξεκινήσει την πορεία τους από τα... κεφάλια των μεγαλύτερων supermodels. Κατέβασε το ισιωτικό από το πατάρι και ξεκίνα να ισιώνεις!

 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη ? (@bellahadid) στις

 

 

Αυστηρά καρέ

Είναι αδιαμφισβήτητα το πιο διαχρονικό και εύκολο στη διαχείριση κούρεμα όλων των εποχών! Κι αν πριν λίγους μήνες όλο και περισσότερες ενέδιδαν σε μια μακριά εκδοχή του καρέ, με έντονα φιλαρίσματα και μύτες, τώρα αναμένεται να δούμε άνοδο στην πιο 'παριζιάνικη' εκδοχή του, με αυστηρά τελειώματα και πιο κοντό μήκος.

 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη María Bernad (@maria_bernad) στις

 
 
 
 

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ