Τρία εύκολα makeup looks με έμπνευση από τα τελευταία trends!

Τρία εύκολα makeup looks με έμπνευση από τα τελευταία trends!

Έτσι θα κάνεις το νέο eyeliner, το no make up makeup αλλά και το full on highlighter στυλ που είδαμε στην Εβδομάδα Μόδας του Παρισιού.

Μπορεί ο Μήνας Μόδας να αποτελεί πλέον παρελθόν, όμως οι εικόνες που μας χάρισε θα συνεχίσουν να μας απασχολούν για ολόκληρο το 2019. Πέρα όμως από τις τάσεις σε ρούχα, παπούτσια και αξεσουάρ, οι Εβδομάδες Μόδας έφεραν μία ανάσα ανανέωσης και στο καθημερινό μας μακιγιάζ.

 

Από παστέλ βλέφαρα και no makeup make up μέχρι έντονα, σκούρα μπλε χείλη και reverse smokey eyes, η Εβδομάδα στο Παρίσι παρουσίασε τη μεγαλύτερη ποικιλία σε beauty looks και, δη, σε φορέσιμα στυλ, τα οποία ταιριάζουν περισσότερο στον δρόμο παρά στην πασαρέλα. 

 

Μιας που το μακιγιάζ είναι και ο πιο έξυπνος τρόπος να υιοθετήσεις κάποιες από τις τάσεις της επόμενης χειμερινής σεζόν από τώρα, δες παρακάτω πώς θα αντιγράψεις βήμα-βήμα τρία αγαπημένα make up looks από την Εβδομάδα Μόδας στο Παρίσι για τη σεζόν Φθινόπωρο/ Χειμώνας 2019. Όσο για τα προϊόντα που θα χρειαστείς; Θα τα βρεις όλα στο eshop ομορφιάς και περιποίησης notino.gr!

 

 Saint Laurent

 Ακροβατώντας, όπως πάντα, ανάμεσα στο σέξι και το δυναμικό στυλ, το μακιγιάζ που λάνσαρε φέτος ο οίκος Saint Laurent χρειάζεται τόλμη αλλά και... σταθερό χέρι. Για να το υιοθετήσεις, φτιάξε μία βάση με foundation και concealer. Πρόσθεσε μία πινελιά highlighter ψηλά στα ζυγωματικά και άπλωσε στα χείλη ένα nude/ ροζ κραγιόν. Τέλος, κάνε μία τολμηρή, ίσια γραμμή eyeliner από την εξωτερική γωνία του ματιού μέχρι τον κρόταφο, σβήνοντάς το σταδιακά.

 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη YSL Beauty Official (@yslbeauty) στις

 

 

MiuMiu

 H Miuccia Prada παρουσίασε μία πρακτική, chic συλλογή για τη γυναίκα "πολεμίστρια" της σύγχρονης πόλης ενώ το no makeup make up look που επέλεξε για τα μοντέλα της, ενίσχυσε ακόμα περισσότερο την 'utilitarian' αύρα του catwalk. Για να το υιοθετήσεις θα πρέπει να δώσεις ιδιαίτερη έμφαση στη χρήση του σωστού foundation και concealer προκειμένου να δημιουργήσεις μια ανάλαφρη, σχεδόν διάφανη βάση που όμως να φωτίζει ολόκληρο το πρόσωπο. Έπειτα άπλωσε ένα απλό άχρωμο lip balm στα χείλη και τα βλέφαρα και voila!

 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Ambra Vernuccio (@ambravernuccio) στις

 

 

Off White

Την ίδια, μίνιμαλ προσέγγιση είχε και το μακιγιάζ που είδαμε στο catwalk του οίκου Off White. Η διαφορά, ωστόσο, βρίσκεται στις υφές που, σε αντίθεση με τον MiuMiu, διακρίνονταν από έντονες λάμψεις και glossy υφές στο δέρμα και τα χείλη. Για να το αντιγράψεις κάνε μια ελαφριά βάση με concealer στα σημεία που παρατηρείται δυσχρωμία και πέρασε μια στρώση highlighter στο οβάλ του προσώπου, την γέφυρα της μύτης και τα ζυγωματικά. Τέλος, τόνισε τα χείλη με ροδακινί gloss.

 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Fara Homidi (@farahomidi) στις

 

 

 
 
 
 

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ