Το απόλυτο τρικ για απαλά χείλη τον χειμώνα

Το απόλυτο τρικ για απαλά χείλη τον χειμώνα

Όχι, δεν είναι να πίνεις περισσότερο νερό!

Μήπως οι χαμηλές θερμοκρασίες έχουν μετατρέψει τα χείλια σου σε... ξηρή γη; Υπάρχει μια θεραπεία για τα ξηρά, σκασμένα χείλη που λειτουργεί άμεσα και συστήνεται από τους δερματολόγους!

 

Είναι πολύ απλή, δεν χρειάζεται καμία ιδιαίτερη τεχνική, ούτε στηρίζεται σε κάποιο νέο προϊόν. Το ανακαλύψαμε στα Instagram stories της διάσημης δερματολόγου Shereene Idriss και δεν μπορούμε παρά να μοιραστούμε μαζί σου τη «σοφία» της.

 

Το «basting», όπως το αποκάλεσε η ίδια, είναι το τρικ που ανακάλυψε μια μέρα που τα χείλη της ήταν πολύ ξηρά και σε προσκαλεί να απλώσεις στα χείλη σου μια παχιά στρώση ενυδατικής αλοιφής ή balm. Άφησε τη για 10 λεπτά και αφαίρεσέ την απαλά για να δεις με τα ίδια σου τα μάτια το εκπληκτικό αποτέλεσμα!

 

«Η αλοιφή θα διαπεράσει τη βλεννώδη μεμβράνη καθώς περιμένεις. Όταν γίνει σχεδόν διάφανη, μπορείς να αφαιρέσεις το υπόλοιπο» εξηγεί η Δρ. Idriss.

 

Η τεχνική αυτή εγγυάται θεαματικά αποτελέσματα ενώ δεν απαιτεί να αποκτήσεις κάποιο προϊόν που δεν έχεις ήδη στο ντουλάπι του μπάνιου σου. Το μόνο που χρειάζεσαι είναι μια πηχτή, πλούσια ενυδατική κρέμα για τα χείλη, όπως π.χ. βαζελίνη.

 

Δοκίμασέ το και θα μας θυμηθείς!

 

Mε στοιχεία από το domino.com

 

Ομορφιά
 
 
 
 

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ