25 Hair Salon | Η αλλαγή που πρέπει να τολμήσουμε ξεκινάει από το κεφάλι μας
(φωτο: Ο Στέλιος Στράντζαλης και ο Αλέξανδρος Τασσός)

25 Hair Salon | Η αλλαγή που πρέπει να τολμήσουμε ξεκινάει από το κεφάλι μας

Mε μια βιτρίνα που σίγουρα δεν περνάει απαρατήρητη, το 25 Hair Salon έχει τραβήξει ήδη τα βλέμματα του αθηναϊκού κοινού και ας μετρά μόνο λίγους μήνες λειτουργίας.

 

Οι Στέλιος Στράντζαλης και Αλέξανδρος Τασσός, έχοντας ως εφόδια την πολυετή εμπειρία τους στα καλύτερα κομμωτήρια της χώρας αλλά κυρίως τις δεξιότητές τους, δημιούργησαν τον δικό τους χώρο, όπου καλωσορίζουν καθημερινά όλους εκείνους που θέλουν να ζήσουν μια διαφορετική εμπειρία hairdressing.

 

25 Hair Salon | Η αλλαγή που πρέπει να τολμήσουμε ξεκινάει από το κεφάλι μας

 

Ο minimal χώρος αποκαλύπτει αμέσως την υψηλή αισθητική αλλά και την ποιότητα σε κάθε λεπτομέρεια, ενώ μια δυνατή ομάδα νέων που απαρτίζουν το 25 Hair Salon είναι έτοιμη να ανατρέψει ό,τι γνωρίζατε μέχρι σήμερα και να επαναπροσδιορίσει τα δεδομένα.

 

Εξάλλου, εδώ ο πελάτης και η επικοινωνία μαζί του είναι βασική προτεραιότητα και οι υπηρεσίες ανήκουν σε ένα επίπεδο που δύσκολα αντιγράφεται. Αν δεν έχετε ζήσει την εμπειρία του 25 Hair Salon, μάλλον ήρθε η ώρα να το κάνετε... Μέχρι τότε οι Στέλιος Στράντζαλης και Αλέξανδρος Τασσός μας εξηγούν τη δική τους φιλοσοφία, που αντικατοπτρίζεται τόσο στον χώρο όσο και στη δουλειά τους.

 

25 Hair Salon | Η αλλαγή που πρέπει να τολμήσουμε ξεκινάει από το κεφάλι μας

 

Ποια είναι η εμπειρία ενός πελάτη του 25 Hair Salon και τι διαφορετικό να περιμένει κάποιος από εσάς;

Στέλιος Στράντζαλης: Δεν θα σου πω ότι κάνουμε κάτι διαφορετικό και εξεζητημένο! Είμαστε αρκετά έμπειροι και πολύ αυστηροί με τον εαυτό μας σε ό,τι αφορά την ποιότητα δουλειάς και, φυσικά, το τελικό αποτέλεσμα! Θέλουμε να μένει στον πελάτη ένα αίσθημα ικανοποίησης, να νιώθει ότι ασχοληθήκαμε με τα μαλλιά του και, πάνω απ' όλα, ότι αναπτύξαμε μια σχέση εμπιστοσύνης, κάτι που θεωρώ εξαιρετικά σημαντικό.


Υπάρχει μόδα στα μαλλιά;

Αλέξανδρος Τασσός: Η μόδα στα μαλλιά, όπως και στα ρούχα, έχει χαθεί κάπως. Πλέον οι περισσότεροι ακολουθούν κάποιες τάσεις. Εμείς θέλουμε να αναδείξουμε σε κάθε πελάτισσά μας κάτι διαφορετικό. Η γυναίκα έχει την ανάγκη να νιώθει όμορφα καθημερινά, άρα προσπαθούμε να αναδείξουμε τη θηλυκότητα και την προσωπικότητά της με μια ολοκληρωμένη πρόταση.

 

25 Hair Salon | Η αλλαγή που πρέπει να τολμήσουμε ξεκινάει από το κεφάλι μας


Τι είναι αυτό που κάνει σημαντική τη δουλειά σας σε προσωπικό επίπεδο και τι λαμβάνετε από αυτήν;

Σ.Σ.: Για εμένα το να έρχομαι σε επαφή με ανθρώπους και ταυτόχρονα να δημιουργώ επάνω τους το θεωρώ ιδανικό... Επίσης, το να βλέπω τη χαρά των ανθρώπων αυτών στον καθρέφτη μου, επειδή αισθάνονται πιο όμορφοι, είναι ανεκτίμητης αξίας.


Τι προτείνετε στις πελάτισσές σας;

A.T.: Σκοπός μας δεν είναι το marketing αλλά να διαγνώσουμε τις ανάγκες καθεμιάς και να προτείνουμε την ανάλογη λύση. Τα σωστά επαγγελματικά προϊόντα σε συνδυασμό με τη σωστή χρήση τους είναι ένα πρώτο βήμα. Μετά, το πιο σημαντικό απ' όλα είναι να μας εμπιστευτούν και να τολμήσουν να δουν αλλαγές που δεν πίστευαν ότι θα έκαναν ποτέ!

 

 

25 Hair Salon

Σόλωνος 25, Κολωνάκι
210 364 5370
FB:25solonos
Ιnsta: @25solonos

 
 
 
 

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ