Kenzo Takada | Τα νέα του αρώματα εμφυσούν την χαρά της ζωής!

Kenzo Takada | Τα νέα του αρώματα εμφυσούν την χαρά της ζωής!

Εμπνευσμένη από τη φιλοσοφία joie de vivre και την ανατρεπτική προσωπικότητα του θρυλικού σχεδιαστή μόδας, Kenzo Takada, η Avon λανσάρει τα νέα αρώματα Avon Life Colour, για εκείνη και για εκείνον. Είναι η δεύτερη φορά που η εταιρεία και ο παγκοσμίου φήμης σχεδιαστής μόδας ένωσαν τις δυνάμεις τους και το αποτέλεσμα είναι ένα άρωμα που αποτελεί και τέλειο δώρο για τα Χριστούγεννα!

 

Το Avon Life Colour δημιουργήθηκε από τον Kenzo Takada, σε συνεργασία με δύο από τους καλύτερους αρωματοποιούς στον κόσμο, τον Frank Voelkl και τον Olivier Cresp. Ως ζωγράφος ο ίδιος, ο Kenzo Takada επέλεξε τα συστατικά του αρώματος σαν να δημιουργούσε ένα έργο τέχνης. Το βασικό συστατικό που επέλεξε ο εμβληματικός σχεδιαστής μόδας για το αντρικό και το γυναικείο άρωμα ήταν η μανόλια ενώ για τα υπόλοιπα συστατικά, ο Kenzo Takada και οι κορυφαίοι αρωματοποιοί αναζήτησαν υλικά που θα μπορούσαν να αποδώσουν συναισθήματα.

 

Kenzo Takada | Τα νέα του αρώματα εμφυσούν την χαρά της ζωής!

 

«Μία από τις σημαντικότερες πηγές έμπνευσης για εμένα ήταν πάντα η δύναμη των χρωμάτων. Είναι μια παγκόσμια γλώσσα, την οποία οι περισσότεροι από εμάς κατανοούμε ενστικτωδώς και ασκεί μεγάλη επιρροή στον τρόπο με τον οποίο αισθανόμαστε» λέει ο Kenzo Takada. «Ο κόσμος είναι γεμάτος χρώματα και αυτή η όμορφη συνεργασία με την Avon μου επέτρεψε να αιχμαλωτίσω σε ένα άρωμα το πολύχρωμο πνεύμα αισιοδοξίας, που βρίσκεται μέσα στον καθένα από μας. Το άρωμα μεταδίδει μια ζωντανή και χαρούμενη ενέργεια, την οποία τόσο πολύ χρειαζόμαστε στις μέρες μας».

 

Το Avon Life Colour by Kenzo Takada διατίθεται αποκλειστικά μέσω των επίσημων Αντιπροσώπων της Avon ή μέσω του avoncosmetics.gr

 

Kenzo Takada | Τα νέα του αρώματα εμφυσούν την χαρά της ζωής!
 
 
 
 

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ