Θες τέλειες βλεφαρίδες; Εμπιστεύσου την ειδικό!

Θες τέλειες βλεφαρίδες; Εμπιστεύσου την ειδικό!

Στον υπέροχο χώρο Lashtales Academy by Regina Rengis μπορείς όχι μονάχα να αφεθείς στα χέρια της ειδικούς για να μεταμορφώσει τις βλεφαρίδες και τα φρύδια σου αλλά και να μάθεις την τέχνη της τοποθέτησης extension βλεφαρίδων.

 

Στο Lashtales Academy by Regina Rengis, πραγματοποιούνται σεμινάρια τοποθέτησης extension βλεφαρίδων από την καταξιωμένη εκπαιδεύτρια με πολύχρονη εμπειρία Regina Rengis. Τα σεμινάρια είναι μίας ημέρας και διεξάγονται σε mini-group από 2 έως 4 άτομα, που σημαίνει ότι συνδυάζει τα πλεονεκτήματα ενός ατομικού σεμιναρίου με προσωπική επίβλεψη σε πολύ προσιτή τιμή.

 

Φυσικά, στο ίδιο χώρο μπορείς να κάνεις extension και να αποκτήσεις πυκνές, πλούσιες και μακριές βλεφαρίδες φτιαγμένες από μετάξι. Η τοποθέτηση γίνεται τρίχα-τρίχα, δεν επιβαρύνει τις φυσικές βλεφαρίδες, επιμηκύνει 2 και 3 φορές το μήκος τους και παραμένει έως και 2 ολόκληρους μήνες.

 

Θες τέλειες βλεφαρίδες; Εμπιστεύσου την ειδικό!

 

Αν ωστόσο επιθυμείς καλοσχηματισμένα χείλη στην απόχρωση της επιλογής σου όλο το 24ώρο, βλέμμα που σαγηνεύει με μόνιμη γραμμή στο άνω βλέφαρο και φρύδια σχεδιασμένα με ακρίβεια για το πρόσωπο σου, στο Lashtales Academy by Regina Rengis θα βρεις αυτό που θες!

 

Η λεπτοχρωστική στο άνω και κάτω βλέφαρο των ματιών τοποθετείται με ακρίβεια στη ρίζα των βλεφαρίδων τονίζοντας το βλέμμα. Μπορείς να διαλέξεις μία πολύ λεπτή γραμμή στο ακροβλέφαρο προκειμένου να φαίνονται πυκνότερες οι βλεφαρίδες ή μία πιο έντονη γραμμή αν επιθυμείς να δείχνεις βαμμένη ακόμη και όταν ξυπνάς! Τέλος με τη μέθοδο Long Time Liner Conture Make Up έχεις το πολυπόθητο φυσικό αποτέλεσμα που θα εξαλείψει τις οποιεσδήποτε ανομοιομορφίες στα φρύδια, σχεδιάζοντάς τα με ακρίβεια ανάλογα το σχήμα του προσώπου σου.

 

Για περισσότερες πληροφορίες κάλεσε στα τηλέφωνα 210 958 3504‬, 693 4999444‬ ή δες τη σελίδα στο Facebook

 

Θες τέλειες βλεφαρίδες; Εμπιστεύσου την ειδικό!
 
 
 
 

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ