Fashion Design Project by NIVEA Black & White: Το σχέδιο που κέρδισε το μεγάλο έπαθλο του διαγωνισμού
Φωτ.: Charlota Blunarova/ Unsplash

Fashion Design Project by NIVEA Black & White: Το σχέδιο που κέρδισε το μεγάλο έπαθλο του διαγωνισμού

Το σχέδιο που ανέδειξαν κριτές και κοινό και που έδωσε στη σχεδιάστρια την ευκαιρία να παρουσιάσει τη δική της συλλογή την επόμενη χρονιά.

ADVERTORIAL

Καθώς η βιομηχανία της μόδας συνεχώς εξελίσσεται, συχνά μας δίνει την ευκαιρία να ανακαλύπτουμε νέα ταλέντα που αλλάζουν τα δεδομένα μέσα από τη φρέσκια ματιά τους.

 

Άνθρωποι δημιουργικοί, με μοναδικό ταλέντο, φαντασία και ιδιαίτερες ικανότητες, είναι εκείνοι που καταφέρνουν να ξεχωρίσουν - ειδικά όταν τους δίνονται οι κατάλληλες ευκαιρίες. Τη φετινή χρονιά, το Fashion Design Project by NIVEA Black & White, κάλεσε όλους τους δημιουργικούς ανθρώπους με πάθος για τη μόδα, να αναδείξουν το σχεδιαστικό τους ταλέντο, μέσα από έναν ιδιαίτερο διαγωνισμό.

 

Με έμπνευση τον διαχρονικό συνδυασμό μαύρου και άσπρου που κυριαρχεί στη μόδα εδώ και ολόκληρες δεκαετίες, οι υποψήφιοι δημιούργησαν το δικό τους σχέδιο για το Fashion Design Project by NIVEA Black & White έτσι ώστε να κερδίσουν το μεγάλο έπαθλο.

 

Έπειτα, η κριτική επιτροπή του Fashion Design Project by NIVEA Black & White, επέλεξε τα 10 καλύτερα σχέδια που κατατέθηκαν και έδωσε την ευκαιρία στο κοινό να ψηφίσει το αγαπημένο του σχέδιο, που θα αναδείκνυε τον μεγάλο νικητή. 

 

Fashion Design Project by NIVEA Black & White: Το σχέδιο που κέρδισε το μεγάλο έπαθλο του διαγωνισμού

 

Το σχέδιο που βρέθηκε, λοιπόν, στην πρώτη θέση, ήταν αυτό της Χριστίνας Σωτηροπούλου, το οποίο της εξασφάλισε μία θέση στο New Designers Awards της επόμενης Athens Xclusive Designers Week 2021, όπως και το χρηματικό έπαθλο αξίας 1.000 ευρώ, για να μπορέσει να δημιουργήσει τη δική της συλλογή.

 

Το ιδιαίτερο σχέδιο, συνδυάζει άψογα την αντίθεση του black & white, σε μία fashion-forward δημιουργία. Συγχαρητήρια!

 


#NIVEAGreece #NIVEADeo #BlackandWhite

 

Ακολουθήστε τη NIVEA σε Facebook και Instagram.

 

Κύρια φωτο: Charlota Blunarova for couponsnake.com

Στυλ & Ομορφιά
 
 
 
 

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ