Το πιο ελαφρύ παπούτσι της New Balance για τρέξιμο ακούει στο όνομα Rebel

Είναι το νέο και γρηγορότερο μέλος της σειράς FuelCell.

Η ανάγκη για ταχύτητα είναι μια διαρκής επανάσταση απέναντι στο χρονόμετρο. Ένα μόνιμα ανικανοποίητο συναίσθημα, απέναντι στο αποτέλεσμα.

 

Το πιο ελαφρύ παπούτσι της New Balance για τρέξιμο ακούει στο όνομα Rebel


Το νέο Rebel της σειράς FuelCell έρχεται να πάει κόντρα στα ρολόγια τόσο επιθετικά, όσο και η εμφάνισή του. Σχεδιασμένο με γνώμονα την απόλυτη επιστροφή ενέργειας, η νέα βελτιωμένη τεχνολογία FuelCell, εξασφαλίζει την ανταποδοτικότητα και την ώθηση που απαιτεί κάθε βήμα για να καταρρίψει τους προηγούμενους χρόνους. Η χρόνια ανάλυση δεδομένων στο εργαστήριο της New Balance με τους ταχύτερους αθλητές της και του τρόπου που τρέχουν, μετέφερε στο νέο Rebel στοιχεία που το καθιστούν ένα πολύτιμο βέλος στη φαρέτρα των γρήγορων δρομέων. Κατ' αυτόν τον τρόπο, η σχεδίασή του φτερού εξωτερικά, εξομαλύνει επίσης τον ελαφρύ υπτιασμό, προστατεύοντας το πέλμα. Επιπλέον, 2 τμήματα αφρού FuelCell βρίσκονται τοποθετημένα, κατά μήκος της σόλας και στο τμήμα του μεταταρσίου αντίστοιχα.

 

Το πιο ελαφρύ παπούτσι της New Balance για τρέξιμο ακούει στο όνομα Rebel


Η κατασκευή του νέου Rebel φιγουράρει ήδη στην επομένη μέρα των αθλητικών παπουτσιών. Το βάρος του δεν ξεπερνά τα 210 γραμμάρια! Όπως απαιτεί ο καθένας που επιζητά την ταχύτητα. Παράλληλα, το drop διατηρείται στα 6mm, προσφέροντας την ιδανική επιλογή για τους δρομείς που καταπονούν το μπροστινό τμήμα του πέλματός τους. Για αυτό και είναι ενισχυμένο στο μετατάρσιο, εστιάζοντας έτσι στην αναπήδηση από το βήμα σε βήμα, δίχως όμως να αποκλείει τους αθλητές που προσκρούουν τη φτέρνα.


Το σύνολο ολοκληρώνει η Trace Fiber πλέξη στο upper, προάγοντας τη φυσική κίνηση του ποδιού κατά το διασκελισμό και η προσαρμοσμένη (bootie construction) εφαρμογή που αγκαλιάζει αρμονικά το πέλμα σαν γάντι. Οι μικρές αποστάσεις, των 5 και 10 χιλιομέτρων, δεν τελείωναν ποτέ πριν τόσο σύντομα.


Τροφοδοτήστε την ταχύτητά σας με το μόνο καύσιμο που χρειάζεται. Το νέο FuelCell Rebel.

 

Μάθετε περισσότερες πληροφορίες εδώ.

 

Ακολουθήστε τη New Balance σε Instagram και Facebook.

 
 
 
 

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ