Η μόδα στην πιο ολοκληρωμένη της εικόνα είναι εκείνη που συνδυάζει το παρόν, το παρελθόν και το μέλλον σε μια σειρά από ρούχα με το δικό τους ιδιαίτερο στυλ.

 

Τα τρία τρίγωνα που εφάπτονται στο σήμα του No Shame συμβολίζουν αυτόν τον συνδυασμό και χαρακτηρίζουν τα ρούχα της εταιρείας που απευθύνονται στον σύγχρονο άνδρα. Η No Shame είναι η απάντηση της ελληνικής μόδας στο καθημερινό ανδρικό ντύσιμο, με Τ-Shirts, αμάνικα, hoodies και παντελόνια φόρμας που προτείνουν ένα στυλ άνετο, με χρώματα και μοτίβα που ταιριάζουν στην ανάγκη για καθημερινή έκφραση μέσα από το ντύσιμο.

 

 

 

 

Τα υφάσματα που κατασκευάζονται εδώ ή εισάγονται, κόβονται σε πατρόν που σχεδιάζονται από την ομάδα της No Shame και βασίζονται στην υψηλή ποιότητα και σε χρώματα που αναδεικνύουν τη βασική παλέτα με ιδιαίτερες αποχρώσεις. Οι στάμπες που δημιουργούνται ειδικά για τη No Shame καλύπτουν ένα κομμάτι της συλλογής, ενώ ο συνδυασμός των υφασμάτων και τα patterns που παίζουν, είτε σε λεπτομέρειες είτε σε full print, συνθέτουν την ξεχωριστή της ταυτότητα που έχει αποκτήσει ήδη φανατικούς όχι μόνο από το ανδρικό αλλά και από το γυναικείο κοινό, χωρίς να χάνουν σε τίποτα από τη φιλοσοφία που πρεσβεύουν. Μια φιλοσοφία που εμπλουτίζεται με τρέσες, floral και animal print μοτίβα δίπλα στα basic μονόχρωμα κομμάτια που εφαρμόζουν στο ανδρικό σώμα και γίνονται καθημερινή επιλογή.

 

 

 

 

H No Shame έχει ελληνική ταυτότητα, ωστόσο ακολουθεί τις τάσεις της μόδας στο εξωτερικό, ώστε να εμπνέεται για τα σχέδια και τα υφάσματα, σε μια συλλογή που δημιουργεί τη δική της άποψη στην ανδρική εμφάνιση. Η εμμονή στον ποιοτικό έλεγχο και η ιδιαιτερότητα των σχεδίων είναι κάποια από τα στοιχεία που δίνουν στη No Shame 5 στα 5 αστέρια στο Facebook και της ανοίγουν τον δρόμο για την Αγγλία με το νέο της site που θα είναι έτοιμο τους επόμενους μήνες.

 

Η ανδρική μόδα στην πιο άνετη και στυλάτη εκδοχή της παρουσιάζεται "χωρίς ντροπή", και πολύ καλά κάνει!

FB: noshamegreece, Instagram: no_shame_tees