Η Helmi είναι μια ελληνική εταιρεία που σχεδιάζει και παράγει στην Ελλάδα και ταυτόχρονα συνεργάζεται με ανθρώπους που αγαπούν την μόδα και κινούνται στο χώρο της fashion industry.

 

Με 30 χρόνια παρουσίας στο χώρο της μόδας έχει καταφέρει και έχει δημιουργήσει το δικό της ξεχωριστό στιλ. Λειτουργεί 13 δικά της καταστήματα και καλύπτει την ευρύτερη περιοχή της Αθήνας. Στην υπόλοιπη χώρα συνεργάζεται με επιλεγμένα σημεία πώλησης μέσω χοντρικής διάθεσης. Έντονα χρώματα, prints, neutrals, και όλες οι τελευταίες τάσεις που πρωταγωνιστούν στην παγκόσμια fashion σκηνή, σε συνδυασμό με μεγάλη ποικιλία από παπούτσια, τσάντες και αξεσουάρ.

 

 

 

Τα τελευταία τρία χρόνια σε συνεργασία με την Anna Prelevich έχει δημιουργήσει μια νέα συλλογή με την υπογραφή της και διατίθεται μέσα από τα καταστήματα της αλλά και την χοντρική διάθεση. Η συνεργασία αυτή θα συνεχιστεί και για τη συλλογή χειμώνα του 2019 που αυτή την στιγμή είναι σε φάση δημιουργίας και εξέλιξης!

 

 

 

Η Helmi ως χορηγός του ελληνικού Project Runway επενδύει σε συνεργασίες με νέους σχεδιαστές για να είναι πάντα μέσα στον παλμό της εποχής και να δίνει την ευκαιρία σε νέους ανθρώπους να παρουσιάσουν τις ιδέες τους.