Κάποιοι άνθρωποι δεν ζουν απλώς για το καλοκαίρι αλλά ζουν το καλοκαίρι, απολαμβάνοντας με όλες τους τις αισθήσεις τη θάλασσα και τον ήλιο, λες και θέλουν να κρατήσουν απόθεμα για τον χειμώνα που θα ξανάρθει.

 

Η Κλειώ Γκατζέλη είναι μια τέτοια περίπτωση που γεννήθηκε και ζει για το καλοκαίρι, με τη διαφορά ότι ο χειμώνας είναι μια περίοδος έμπνευσης και δημιουργίας για μια σειρά από αξεσουάρ τα οποία αφορούν ‒τι άλλο;‒ την καλοκαιρινή περίοδο...

 

Προερχόμενη από οικογένεια που βρισκόταν ήδη στον χώρο της μόδας, η δική της πορεία σημαδεύτηκε από τις εικόνες που είχε καταγράψει ως παιδί και την οδήγησε στη Σχολή Καλών Τεχνών για σπουδές και ειδίκευση στο σχέδιο μόδας. Μετά από πειραματισμούς στον χώρο της ζωγραφικής και αφού παρουσίασε δύο ατομικές εκθέσεις, ακολούθησε την καρδιά της, όπως πάντα, και αφοσιώθηκε στη χειροποίητη δημιουργία μιας δικής της beach fashion.

 

 

 

 

Τα χρώματα, το σχέδιο και η θάλασσα είναι οι μεγάλες της αδυναμίες που συνδυάζονται στις συλλογές που παρουσιάζει στο cleogatzeli.com. Συλλογές με χαρακτηριστικά beachwear κομμάτια, τσάντες, πετσέτες και αξεσουάρ που αλλάζουν την όψη του καλοκαιριού και δίνουν κάτι από τη δική τους αισθητική στις ζεστές μέρες και νύχτες. Οι συνδυασμοί των χρωμάτων και των υλικών είναι τέτοιοι που ξυπνούν μέσα σου την ουσία του καλοκαιριού και, κυρίως, την αέρινη διάθεση που μας κάνει πιο αισιόδοξους.

 

 

 

 

Με έμπνευση από τα ταξίδια της και με μεγάλη αδυναμία στα υφάσματα, από υφαντά μέχρι λευκά είδη, η Κλειώ, όπως λέει, «θέλει να δημιουργεί ομορφιά, σαν αυτή που εύχομαι να υπήρχε». Και οι συλλογές της είναι μια καλή αρχή για να θυμηθούμε την αυθεντική ομορφιά του ελληνικού καλοκαιριού.

 

Site: https://cleogatzeli.com/ 

FB: Cleo Gatzeli - summer tales
Instagram: cleogatzeli_summertales