Ανήκεις στην (πολύ μεγάλη) εκείνη κατηγορία γυναικών που έχει ήδη αρχίσει να συσσωρεύει προσκλητήρια γάμων και βαφτίσεων; Καθώς όλο και περισσότεροι διοργανώνουν την πιο όμορφη ημέρα της ζωής τους κατά τη διάρκεια των καλοκαιριών μηνών, τα Σαββατοκύριακά μας γεμίζουν με αγάπη, συγκίνηση αλλά και... επίσημες εκδηλώσεις!

 

Κι ενώ λίγα πράγματα είναι τόσο διασκεδαστικά όσο ένα βράδυ εορτασμού με τους αγαπημένους σου ανθρώπους, όταν έρθει η ώρα να διαλέξεις το look σου για κάθε γάμο το άγχος παίρνει τα ηνία! Η απάντηση για κάθε γυναίκα, κάθε στυλ, κάθε σωματότυπο κρύβεται μέσα στη συλλογή TommyXZendaya Spring 2019 που είναι εμπνευσμένη από δυνατές, iconic γυναίκες της Αμερικανικής pop κουλτούρας των '70s.

 

 

 

Διάλεξε το δικό σου αγαπημένο ανάμεσα σε θηλυκά wrap, draped jersey belted φορέματα αλλά και ένα color-blocked cross-front halter-neck φόρεμα. Όλα τα κομμάτια της συλλογής αγκαλιάζουν τη νοσταλγία του παρελθόντος με το βλέμμα στραμμένο στο μέλλον δημιουργώντας ένα μοναδικό και δυναμικό λουκ.

 

 

 

 

Η συλλογή TommyXZendaya για την Άνοιξη 2019 είναι ήδη διαθέσιμη σε επιλεγμένα καταστήματα Tommy Hilfiger και σημεία πώλησης.