Όταν αρχίσεις να σκέφτεσαι με τα γνωστά σε όλους μας τουβλάκια, ανοίγεται ένας νέος πολύχρωμος και παιχνιδιάρικος τρόπος σκέψης.

 

Αν κάποια στιγμή, ξεκαθαρίζοντας παλιές κούτες, έπεσες πάνω στα πολύχρωμα τουβλάκια που κάποτε ήταν η πρώτη ύλη για μια σειρά από φανταστικές κατασκευές, αν καθημερινά ξετρυπώνεις πίσω από έπιπλα ή κάτω από χαλιά παραπεταμένα κομματάκια πλαστικού που δεν ξέρεις τι να τα κάνεις, τότε θα μπορέσεις να καταλάβεις τη φιλοσοφία στην οποία βασίζεται το Think Bricks.

 

Ένα concept κατάστημα όπου μεταχειρισμένα και καινούργια τουβλάκια μετατρέπονται σε κόσμημα, αξεσουάρ, αντικείμενα για το σπίτι και το γραφείο αλλά και custom κατασκευή. Με όχημα τη φαντασία και με την ανάμνηση του παιδικού αυθορμητισμού, οι δημιουργίες του Think Bricks αξιοποιούν το κλασικό παιχνίδι και αναδεικνύουν τα πολύχρωμα κομματάκια σε πολύτιμη πρώτη ύλη που βρίσκει επιτέλους τον τρόπο να επαναχρησιμοποηθεί!


Ασκληπιού 24, Αθήνα, 215 5653098, FB: ThinkBricks, Instagram: thinkbricks, Shop online: www.etsy.com/shop/ThinkBricks, www.jamjar.gr/store/thinkbricks