Την Πέμπτη 16 Μαΐου τα TOMS γιορτάζουν τον ερχομό της πιο διασκεδαστικής και ανέμελης εποχής με ένα πάρτυ που θα γεμίσει χρώμα και μουσική την πλατεία Μητροπόλεως! 

 

Δώσε και εσύ το παρόν στο TOMS Store Athens στην Μητροπόλεως 8 για να ζήσεις από κοντά ένα απόγευμα γεμάτο χρώμα και μουσική! Το πρωτοποριακό κατάστημα της TOMS συνδυάζει τη μόδα με τον καλύτερο specialty coffee της πόλης σε ένα περιβάλλον που θυμίζει όαση στο πολυσύχναστο κέντρο. 

 

Μόνο για εκείνη τη μέρα, ο Έλληνας καλλιτέχνης The Dreamer αναλαμβάνει να μετατρέψει την κλασσική TOMS εσπαντρίγια σε μια μίνι limited edition συλλογή από χρωματικές εκρήξεις μέσα από τη σήμα κατατεθέν τεχνική του, το marbling. Η συλλογή θα είναι διαθέσιμη εκείνη τη μέρα παρέα φυσικά με όλη την υπόλοιπη Spring Summer συλλογή από γυαλιά και παπούτσια TOMS που φιλοξενείται στο κατάστημα.

 

 

 

Το summer vibe αναλαμβάνει το αγαπημένο DJ set των Laternative από το EnLefko radio και τα δροσερά απογευματινά cocktails είναι κερασμένα από την Bombay Sapphire. Πιστεύεις ότι λείπει κάτι άλλο για να μπει σωστά το καλοκαίρι; 

 

Συνάντησέ μας στο απόλυτο πάρτυ της TOMS!


#TOMSGreece
Follow @TOMSGreece
Toms.gr

 

Με κάθε σου αγορά βοηθάς την TOMS® να αντιμετωπίσει σημαντικά κοινωνικά ζητήματα

 

Info

TOMS Flagship store, Πλατεία Μητροπόλεως 8
Πέμπτη 16 Μαΐου, 17:00 – 21:00