Εσύ πώς θα περιέγραφες σε κάποιον την Aισθητική; Μια λέξη, εκατοντάδες ερμηνείες. Άλλωστε "η ομορφιά είναι στο μάτι του θεατή", έτσι δεν λένε; Η εταιρεία madame shoushou γιορτάζει την Άνοιξη μέσα από ένα υπέροχο βίντεο που απαντά όλες τις ερωτήσεις... "Πέρι Αισθητικής".

 

Η madame shoushou αυτό το καλοκαίρι τολμά να κάνει κάτι διαφορετικό και επιλέγει να παρουσιάσει την καινούργια της συλλογή για την Άνοιξη/Καλοκαίρι 2019 μέσα απο 12 υπέροχες γυναίκες που θαυμάζει, όχι για την επιρροή που ασκούν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης αλλά για το έργο τους και την προσωπικότητα τους ανοίγοντας έναν ουσιαστικό διάλογο Περί αισθητικής.

 

 

 

 

 

H Νατάσα Μποφίλιου, η Μαρίζα Ρίζου, η Χριστίνα Μόραλη, η Μάρα Δαρμουσλή, η Ευγενία Σαμαρά, η Μυρτώ Κάζη, η Μαρία Κουσουνή, η Θάλεια Σταματέλου, η Κορίνα Βρούσια, η Λίζα Σαρηγιαννίδου, η Δανάη Σιώζου και η Εβίτα Κουτσοπούλου μοιράζονται μαζί μας τον δικό τους ορισμό για την αισθητική αλλά και το πώς αυτή επηρεάζει τη ζωή τους, φορώντας τις δημιουργίες της σχεδιάστριας του brand, Ελίνας Κορδαλή. 

 

 

 

Γιατί η αισθητική δεν είναι κάτι το αόριστο ή το γενικό: επηρεάζει τον τρόπο ζωής, τη συμπεριφορά και, τελικά, την προσωπικότητα όλων μας! Και η Αισθητική, ιδωμένη μέσα από τα μάτια δώδεκα αξιοθαύμαστων γυναικών γίνεται η τέλεια αφορμή για την παρουσίαση της πιο θηλυκής, αιθέριας συλλογής για αυτό το καλοκαίρι. 

 

 

 

Με τη χρήση αέρινων και κομψών υφασμάτων κάθε δημιουργία της νέας συλλογής madame shoushou τονίζει την ευφορία, την ομορφιά και την ελευθερία που προσφέρει στην κάθε γυναίκα η άνοιξη και το καλοκαίρι. Συνδυάζοντας μοναδικά prints, παστέλ αποχρώσεις και ρομαντικές δαντέλες δημιουργεί μία αβίαστη έκφραση συναισθημάτων.

 

Τα ρούχα της εταιρείας μπορείτε να τα βρείτε online και στα συνεργαζόμενα καταστήματα.

Βρείτε τα madame shoushou στο Facebook και το Instagram