The all new Snapback: Η επιτομή του street style

The all new Snapback: Η επιτομή του street style

Εάν είσαι μεγάλος λάτρης των καπέλων, τότε σίγουρα η συλλογή σου θα περιλαμβάνει αρκετά snapbacks. To snapback, από την πρώτη εμφάνισή του στη μόδα της δεκαετίας του '80, αποτελεί τον αδιαμφισβήτητο πρωταθλητή του street style χάρη στην ευκολοφόρετη σιλουέτα του με το snap ρυθμιζόμενο fit στο πίσω μέρος του καπέλου.

 

To Snapback, φορέθηκε και αγαπήθηκε πολύ από τους σημαντικότερους rap και hip-hop artists που το απογείωσαν ως ένα από τα μεγαλύτερα trends της εποχής. Αυτή τη σεζόν, η New Era παρουσιάζει μία νέα φρέσκια ματιά στην εικονική αυτή σιλουέτα μέσα από τρεις μοντέρνες εκδοχές.

 

The all new Snapback: Η επιτομή του street style

 

Η πρώτη εκδοχή ενός street style must, είναι αυτή του Stretch-Snap 9FIFTY. Ελαστικό ύφασμα για απόλυτη εφαρμογή, κλασικό snap κούμπωμα, επίπεδο γείσο και ψηλότερο, καλοσχηματισμένο crown που δίνει μία πιο τετραγωνισμένη, σύγχρονη εμφάνιση.

 

The all new Snapback: Η επιτομή του street style

 

Ακολουθεί το Retro Crown Snapback, με μία μοντέρνα εκδοχή της διαχρονικής old-school σιλουέτας που υπήρχε ήδη στη συλλογή των fitted καπέλων. Εκσυγχρονισμένο με το snap κούμπωμα, μία πιο ακανόνιστη μορφή στο low-profile crown, καμπυλωτό γείσο και retro πράσινο χρώμα στο κάτω μέρος του γείσου που συνδέει το sport look με την lifestyle αισθητική.

 

The all new Snapback: Η επιτομή του street style

 

Μία προσθήκη έκπληξη αποτελεί η τρίτη και τελευταία εκδοχή με τη μορφή του 9FORTY Snapback. Η αγαπημένη σιλουέτα του 9FORTY αποκτά ένα sport & cool look με την αντικατάσταση του strap κλεισίματος από το εύκολο snap κούμπωμα που χαρακτήριζε το 9FIFTY έως σήμερα, ενώ τα υπόλοιπα χαρακτηριστικά της σιλουέτας παραμένουν ανέπαφα.

 

Το Snapback έχει εξελιχθεί σε μεγάλο βαθμό από την αρχική του σιλουέτα προσαρμοσμένο στις ανάγκες και τη μόδα του σήμερα. Σε κάθε περίπτωση, το Snapback αποτέλεσε και θα αποτελεί ένα εικονικό στυλ στην ιστορία του καπέλου ως ένα must-have διαχρονικό accessory για τους απανταχού cap lovers & trend setters κάθε εποχής.

 

 

 

Τα καπέλα της συλλογής θα τα βρεις διαθέσιμα σε επιλεγμένα καταστήματα

 
 
 
 

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ