Μην ψάχνεις followers. Γίνε εσύ follower, γιατί έχει περισσότερη πλάκα!

Μην ψάχνεις followers. Γίνε εσύ follower, γιατί έχει περισσότερη πλάκα!

Η DIESEL λέει αλήθειες και αποκαλύπτει γιατί οι influencers μάλλον δεν είναι τόσο ξέγνοιαστοι όσο φαίνονται!

Η νέα ανοιξιάτικη καμπάνια της Diesel είναι ό,τι πιο ειλικρινές, αστείο και εμψυχωτικό έχουμε δει τελευταία. Σε έναν κόσμο που οι influencers είναι τα νέα ινδάλματα, να γιατί πρέπει να νιώθεις ευτυχισμένος αν είσαι απλά... follower!

 

Σήμερα όλοι θέλουν να γίνουν influencers! Το να γίνεις γνωστός στα social media σε κάνει αμέσως διάσημο με το μέλλον να ανοίγεται μπροστά σου... Αλλά πόσο θα κρατήσει αυτό; Και, αλήθεια... είναι οι influencers τόσο χαρούμενοι όσο δείχνουν;

 

Με αυτές τις απορίες στο μυαλό, η Diesel δημιούργησε την ανοιξιάτικη καμπάνια BE A FOLLOWER που δίνει έμφαση στην αλήθεια πίσω από τους influencers: Η πραγματική δύναμη βρίσκεται στα χέρια και τα timelines των followers τους!

 

Πόσο εύκολο είναι να 'ολοκληρώσεις'ένα ραντεβού όταν είσαι influencer;

 

 

 

 

Χωρίς καμιά διάθεση να κρίνει τους influencers, η Diesel κοιτάζει το φαινόμενο των social media από μια άγνωστη οπτική γωνία! Πόσο εύκολο είναι άραγε να απολαύσεις το γεύμα σου, όταν πρώτα πρέπει να "ταΐσεις" το... instagram σου; 

 

 

 

 

Για τις ανάγκες της πρωτοποριακής καμπάνιας η Diesel επιστράτευσε μερικούς διεθνώς αναγνωρισμένους influencers: την Jennifer Grace @thenativefox, την Kristen Crawley @kristennoelcrawley, τις δίδυμες @amixxamiaya και @ayaxxamiaya, τον Elias Riadi @eliasriadi και τον Bloody Osiris @bloodyosiris που με άπλετο αυτοσαρκασμό και ντυμένοι με τα ωραιότερα Diesel looks της νέας συλλογής, αναγνωρίζουν τις υπερβολές που πολλές φορές κάνουν στα social!

 

Πώς συγκρίνεται η ζωή τους με εκείνη κάποιου "follower"; Η απάντηση δίνεται μέσα από μικρά ξεκαρδιστικά βιντεάκια με πρωταγωνιστή τη νέα, εντυπωσιακή και σέξι συλλογή Diesel και, φυσικά, την ανέμελη, 'αληθινή' ζωή των followers!

 

 

 

#BEAFOLLOWER

 

Βρες τη νέα συλλογή στο Diesel Store στο Golden Hall, στην Αγίας Σοφίας 12, στη Θεσσαλονίκη αλλά και σε επιλεγμένους συνεργάτες!

 
 
 
 

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ