Το λατρεμένο των street style stars, "See Now, Buy Now" runway event του Tommy Hilfiger θα διεξαχθεί για πρώτη φορά στο πλαίσιο της Εβδομάδας Μόδας του Παρισιού! Εκεί αναμένεται να δούμε και την ολοκαίνουργια capsule συλλογή για την Άνοιξη 2019 TommyXZendaya σε συνεργασία με το απόλυτο style icon, Zendaya!

 

Όπως ανακοίνωσε ο οίκος, η ημερομηνία του TommyNow show έχει οριστεί ως το Σάββατο 2 Μαρτίου. Η πλατφόρμα της Tommy Hilfiger "See Now, Buy Now" συνεχίζει να εξελίσσεται μέσα από ένα καινοτόμο και βιωματικό περιεχόμενο συνδυασμένο με ζωντανές εμπειρίες προσβάσιμες τόσο σε εικονικά ακροατήρια παγκοσμίως όσο και σε αυτούς που συμμετέχουν προσωπικά.

 

Μετά από τις επιτυχημένες παρουσίες του στη Σανγκάη για το Φθινόπωρο του 2018, στο Μιλάνο για την Άνοιξη του 2018, στο Λονδίνο για το Φθινόπωρο του 2017, στο Λος Άντζελες για την Άνοιξη του 2017 και στη Νέα Υόρκη για το Φθινόπωρο του 2016, όπου έκανε και το ντεμπούτο του, ο Tommy Hilfiger έρχεται φέτος και στην απόλυτη πρωτεύουσα της μόδας, το Παρίσι!

 

«Το TOMMYNOW έχει γίνει αναπόσπαστο κομμάτι της ιστορίας του brand μας, γιορτάζοντας την αισιόδοξη και την αποκλειστική ενέργειά μας με το κοινό σε όλο τον κόσμο» δήλωσε ο Tommy Hilfiger. «Για την Άνοιξη του 2019, δεν μπορούμε να σκεφτούμε καλύτερο μέρος από το Παρίσι για την πρεμιέρα της πρώτης συλλογής TommyXZendaya.»

 

 

 

Η Zendaya, η οποία πρόσφατα πρωταγωνίστησε στις μεγάλες επιτυχίες Spider-Man: Homecoming και The Greatest Showman, φέρνει στη συλλογή αυτή τη μοναδική και γεμάτη αυτοπεποίθηση αίσθηση του στυλ της. Το βιωματικό event για την Άνοιξη του 2019 συνεχίζει να βασίζεται στο μοναδικό format της Tommy Hilfiger "See Now, Buy Now" που σημαίνει πως όλα τα runway looks θα είναι διαθέσιμα προς πώληση μέσα από ένα δίκτυο καναλιών σε περισσότερες από 70 χώρες.