Τα 9 ωραιότερα γούρια για ένα τυχερό 2019!

Τα 9 ωραιότερα γούρια για ένα τυχερό 2019!

Το τέλειο δώρο για όλους!

Πόσο έτοιμη είσαι για να καλωσορίσεις το 2019; Και πόσα δώρα σου μένουν ακόμα να πάρεις για τους αγαπημένους σου;

 

Η τέλεια λύση για ένα δώρο γεμάτο αγάπη, ευχές και τυχερούς συμβολισμούς είναι ένα γιορτινό γούρι για τη χρονιά που έρχεται. Και για σένα και για όλους όσους αγαπάς. Κάτι περισσότερο από απλή "παράδοση" το γούρι της νέας χρονιάς είναι ένα κόσμημα που μπορείς να φοράς όλο τον χρόνο για να θυμάσαι πως και αυτή η χρονιά θα σου προσφέρει 365 ευκαιρίες να αδράξεις τη ζωή και να κάνεις τα όνειρά σου πραγματικότητα!

 

Θες να μαθεις πώς φαντάζονται το 2019 μερικοί από τους αγαπημένους μας σχεδιαστές κοσμημάτων; Ανακάλυψέ το παρακάτω, πίσω από τη μικρή ιστορία που κρύβουν τα ιδιαίτερα γούρια τους για το 2019! Και φυσικά, μην διστάσεις να κάνεις δικά σου όλα εκείνα που θα μιλήσουν στην καρδιά σου.

 

 

Τα 9 ωραιότερα γούρια για ένα τυχερό 2019!

Τo γούρι του Treasure box της Αννίτας Παναγοπούλου εμπνέεται από τις 9 Μούσες, προστάτιδες των τεχνών, των γραμμάτων και των επιστημών. Κάθε δίσκος είναι διακοσμημένος με 9 σύμβολα, ένα για κάθε υψηλή Τέχνη ενώ από την άλλη πλευρά ο δίσκος είναι χαραγμένος με τα ονόματα των 9 Μουσών της Αρχαιότητας. Δες όλη τη συλλογή στο www.treasurebox.gr

 

Τα 9 ωραιότερα γούρια για ένα τυχερό 2019!

Ο σχεδιαστής Μιχάλης Ευσταθίου σχεδιάζει έναν περίτεχνο "ουροβόρο" για το 2019, με σχεδιαστική έμπνευση την κέλτικη παράδοση. Το φίδι που δαγκώνει την ουρά του αναπαριστά τη συνεχή ροή του χρόνου και την αιωνιότητα ενώ η αφαίρεση του "φθαρμένου" δέρματος συμβολίζει την αναγέννηση και τη ώθηση προς νέα ξεκινήματα! Βρες όλη τη συλλογή στο eshop Out Of M.E.

 

Τα 9 ωραιότερα γούρια για ένα τυχερό 2019!

 

Το 1 και το 9 μεταμορφώνονται σε γεωμετρικά, άκρως σύγχρονα σύμβολα στο γούρι των χειροποίητων κοσμημάτων Arene. Η σχεδιάστρια Ειρήνη Σπυροπούλου εμπνέεται από τον πρώτο και τον τελευταίο μονό αριθμό του δεκαδικού που μας προετοιμάζουν για μία χρονιά γεμάτη δημιουργική ενέργεια και νέα ξεκινήματα. Δες τα όλα εδώ.

 

Τα 9 ωραιότερα γούρια για ένα τυχερό 2019!

Σε σχεδιασμό Κώστα Δημόπουλου, το γούρι του Μουσείου Ακρόπολης για το 2019 είναι εμπνευσμένο από την διακόσμηση της σίμης, του «Αρχαϊκού Παρθενώνα», που πολλοί ταυτίζουν με τον Εκατόμπεδο των αρχαίων πηγών. Η διακόσμηση φέρει εγχάρακτα και ζωγραφιστά ανθέμια και άνθη λωτού. Βρες  τη συλλογή στο Πωλητήριο του Μουσείου Ακρόπολης.

 

Τα 9 ωραιότερα γούρια για ένα τυχερό 2019!

Το αγαπημένο μας brand Zeus&Δione δημιούργησε ένα γούρι σύμβολο ομορφιάς και δεξιοτεχνίας. Με έμπνευση τη ζώνη από τις παραδοσιακές στολές της Αστυπάλαιας, το γούρι με όνομα "Muses" τιμά τις 9 μούσες, προστάτιδες των τεχνών, των γραμμάτων και των επιστημών. Δες όλη τη συλλογή στο zeusndione.com.

 

 

Τα 9 ωραιότερα γούρια για ένα τυχερό 2019!

Η Μάγια Ζούλοβιτς παρουσιάζει το φετινό γούρι «Lucky Circles», που αντιπροσωπεύει το αιώνιο σύμβολο της τελειότητας, τον κύκλο. Τρεις ομόκεντροι κύκλοι ενώνονται σε μια κάθετη γραμμή, που συμβολίζει το λατινικό I και σημαίνει το ένα καθώς και το εγώ , ενώ ταυτόχρονα σχηματίζουν το 9, για μια υπέροχη χρονιά γεμάτη δύναμη, ανεξαρτησία και καινούρια ξεκινήματα! Δες τη συλλογή εδώ.

 

Τα 9 ωραιότερα γούρια για ένα τυχερό 2019!

Τα κοσμήματα Jour διαθέτουν φέτος μια μεγάλη ποικιλία από γούρια σε μορφή κοσμήματος αλλά και διακοσμητικού για το σπίτι! Το δικό μας αγαπημένο συνθέτει το 1 και το 9 σε ένα "ματάκι" που θα διώξει μακριά κάθε κακοτυχία και θα κάνει τη χρονιά σου πιο γλυκιά από ποτέ! Δες τα όλα εδώ.

 

Τα 9 ωραιότερα γούρια για ένα τυχερό 2019!

Η wedding planner Άντζι Γεωργακοπούλου παρουσιάζει φέτος ένα γούρι που θα λατρέψεις. Μοντέρνες art deco γραμμές και οι δύο αριθμοί της νέας χρονιάς, το 1 και το 9, συνθέτουν ένα άκρως κομψό γούρι που θα θες να φοράς όλο τον χρόνο. Θα το βρεις στο Golden Hall αλλά και εδώ.

 

Τα 9 ωραιότερα γούρια για ένα τυχερό 2019!

Η Μαριαλένα Λεονταράκη δημιούργησε φέτος μια σειρά από 7 διαφορετικά αλλά πολύ ιδιαίτερα γούρια. Το 2019 συστρέφεται, αλλάζει και μεταμορφώνεται σε σύμβολα ευημερίας, τύχης και χαράς για το μέλλον. Δικό μας αγαπημένο το σπίτι, σχεδιασμένο από τους αριθμούς της νέας χρονιάς, σε χρυσή απόχρωση που συμβολίζει την αφθονία και την τύχη! Δες όλη τη συλλογή από γούρια Λεονταράκης εδώ.

 
 
 
 

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ