Lady Gaga | Η νέα της συνεργασία αποδεικνύει πως είναι... royalty

Lady Gaga | Η νέα της συνεργασία αποδεικνύει πως είναι... royalty

Η κορυφαία εταιρεία ωρολογοποιίας Tudor παρουσιάζει την καμπάνια Born To Dare με πρωταγωνίστρια την εκρηκτική Lady Gaga!

Μπορεί να θεωρείται χρόνια τώρα βασίλισσα της ποπ, όμως η πρόσφατη καμπάνια της Lady Gaga για την κορυφαία εταιρεία ωρολογοποιίας Tudor την αναδεικνύει ξανά ως πρέσβειρα του εκλεπτυσμένου πλην αντισυμβατικού στυλ, ανά τον κόσμο.

 

Γνωστή για τα εκκεντρικά της looks επί σκηνής αλλά και την ανήσυχη προσωπικότητά της η Lady Gaga αποτελεί την προσωποποίηση της φιλοσοφίας της καμπάνιας «Born To Dare» και της ίδιας της Tudor.

 

Πρόκειται για μία πολυτάλαντη γυναίκα, γεμάτη δυναμισμό αλλά και ευαισθησία - στοιχεία τα οποία χρωματίζουν κάθε της δουλειά! Η Lady Gaga μετρά εκατοντάδες εκατομμύρια θαυμαστών ανά τον κόσμο και δεκάδες βραβεία. Με 6 Grammy, 1 Golden Globe, αμέτρητα MTV, 150 εκατομμύρια δίσκους και πάνω από 30 εκατομμύρια albums, έχει κατακτήσει την κορυφή και έχει φτάσει εκεί που ελάχιστοι ερμηνευτές έχουν καταφέρει!

 

Lady Gaga | Η νέα της συνεργασία αποδεικνύει πως είναι... royalty

 

Αν την ακούσει κανείς να μιλά, ωστόσο, δείχνει ήπια, προσγειωμένη, αφοσιωμένη στην τέχνη και το πάθος της. Γι'αυτό και σύμφωνα με εκείνη το μυστικό της επιτυχίας δεν είναι το σπάνιο ταλέντο της αλλά η σκληρή της δουλειά, οι εξαιρετικά προσεκτικές της επιλογές και η τεράστια ευγνωμοσύνη που σε κάθε ευκαιρία δείχνει στους αφοσιωμένους θαυμαστές της!


Η Lady Gaga αποτελεί σύμβολο μόδας σε όλο τον κόσμο. Γνωρίζει πολύ καλά το παιχνίδι της εικόνας, και ξέρει ότι η εμφάνιση εκτός του ότι συνεισφέρει καταλυτικά σε μια καλλιτεχνική παράσταση, αποτελεί επίσης και ένα πολύ δυνατό μήνυμα. Είναι μια γυναίκα γεννημένη για να τολμά! Γι'αυτό και η επιλογή της στην καμπάνια Born To Dare είναι κάτι παραπάνω από σημαντική -είναι εμπνευσμένη. Πρόκειται για το νέο μοντέλο Black Bay της TUDOR, με διάμετρο 36mm από ατσάλι με λεία στεφάνη, μπλε καντράν και αυτόματο μηχανισμό κουρδίσματος.

 

Lady Gaga | Η νέα της συνεργασία αποδεικνύει πως είναι... royalty

 

Το Black Bay, όπως και η ίδια η Lady Gaga συνδυάζει το κλασσικό με το αντισυμβατικό και το αποτέλεσμα είναι πέρα για πέρα διαχρονικό και εκφράζει απόλυτα το DNA της Tudor που πάντα επιδιώκει το ακατόρθωτο. Απευθύνεται σε όσους νιώθουν ικανοί για όλα. Σε όσους τολμούν να αντιμετωπίζουν τους φόβους τους και να ανακαλύπτουν τον εαυτό τους. Ένα TUDOR  είναι γεννημένο να τολμά!

 

 

 

Στην Ελλάδα, τα TUDOR διατίθενται από τη ROLEX HELLAS

 
 
 
 

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ