Επιλέξτε τα έπιπλα του φοιτητικού σας σπιτιού και δημιουργήστε όμορφες αναμνήσεις

Επιλέξτε τα έπιπλα του φοιτητικού σας σπιτιού και δημιουργήστε όμορφες αναμνήσεις

Στο Student Corner του ΔΙΑΦΑΝΟ θα βρείτε ό,τι χρειάζεστε πριν το ξεκίνημα της νέας φοιτητικής χρονιάς.

ADVERTORIAL

Λένε ότι τα φοιτητικά χρόνια είναι τα καλύτερα. Είναι η επιτομή της ξεγνοιασιάς και η απαρχή της ανεξαρτησίας. Είναι η περίοδος της ζωής μας που -επιτέλους- περνάμε στην ενήλικη ζωή χωρίς να νιώθουμε ακριβώς ενήλικες.

 

Η αφετηρία της φοιτητικής ζωής είναι όταν μαθαίνετε σε ποια σχολή περάσατε και ετοιμάζετε τα πράγματά σας για να πάτε στο νέο ολόδικό σας σπίτι. Είναι ο πρώτος απόλυτα προσωπικός σας χώρος που μπορείτε να τον γεμίσετε με δικές σας πινελιές, ακόμα και αν αυτές δεν ταιριάζουν καθόλου μεταξύ τους. Εσείς είστε οι «καλλιτέχνες» και μπορείτε να τον σχεδιάσετε όπως ακριβώς θέλετε.

 

Στο φοιτητικό σας σπίτι βάζετε τους δικούς σας όρους ή αν θέλετε δεν βάζετε καθόλου όρους. Δικό σας το σπίτι. Δικές σας οι αποφάσεις. Όλη η διαδικασία από την αναζήτηση του σπιτιού σας μέχρι τη στιγμή που θα βάλετε μέσα το πρώτο έπιπλο είναι μοναδική, αν και σε πολλούς φαντάζει κουραστική - σε μερικά χρόνια θα τη θυμάστε με νοσταλγία ευχόμενοι να μπορείτε να γυρίσετε πίσω σε αυτή την εποχή.

 

Επιλέξτε τα έπιπλα του φοιτητικού σας σπιτιού και δημιουργήστε όμορφες αναμνήσεις

 

Όλα εκεί μέσα θα συνδεθούν με μια ανάμνηση που θα σας μείνει πάντα χαραγμένη στο μυαλό. Ειδικά τις πρώτες μέρες, όταν από το μονό κρεβάτι με τα παιδικά σεντόνια θα κοιμηθείτε επιτέλους σε διπλό κρεβάτι, θα νιώθετε σαν να μην κοιμόσασταν τόσα χρόνια. Θα μάθετε επιτέλους τον ορισμό της άνεσης.

 

Επιλέξτε τα έπιπλα του φοιτητικού σας σπιτιού και δημιουργήστε όμορφες αναμνήσεις

 

Το γραφείο σας, που από τις στοίβες με τις σημειώσεις, τα βιβλία και τα ρούχα -γιατί εκτελεί και χρέη ντουλάπας, όλοι το ξέρουμε αυτό- ίσα που θα φαίνεται, θα σας θυμίζει για πάντα όλες τις φορές που δεν το μαζέψατε, αλλά και εκείνες τις μέρες που θα παραμερίζετε τα πάντα για να διαβάσετε για την εξεταστική. Γι' αυτό, η βιβλιοθήκη είναι από τα απαραίτητα έπιπλα ενός φοιτητικού σπιτιού. Θα είναι εκείνη που θα σώσει το γραφείο σας από την κατάρρευση και θα σηκώσει τα «βάρη» των συγγραμμάτων που εξάμηνο το εξάμηνο θα αυξάνονται και θα πληθαίνουν.

 

Το τραπεζάκι του σαλονιού θα σας φέρνει στο μυαλό όλες εκείνες τις στιγμές που περάσατε γύρω του με φίλους σας, να κάθεστε μέχρι το πρωί γιατί κανένας πια δεν θα σας λέει ότι είναι «αργά». Θα σας θυμίζει όλες εκείνες τις φορές που ακουμπήσατε τα πόδια σας πάνω του και δεν εμφανίστηκε κανείς να σας πει να τα κατεβάσετε, όπως και εκείνα τα βράδια που γέμισε με κουτιά πίτσας, αλλά τα μαζέψατε την επόμενη -μπορεί και μεθεπόμενη μέρα- γιατί κανένας δεν σας παραπονέθηκε ότι λερώνετε το σπίτι.

 

Επιλέξτε τα έπιπλα του φοιτητικού σας σπιτιού και δημιουργήστε όμορφες αναμνήσεις

 

Φωτιστικά, διακοσμητικά, πουφ και πολλά άλλα θα σας θυμίζουν την ημέρα που συνειδητοποιήσατε ότι στο σπίτι χρειάζονται και άλλα πράγματα εκτός από τα βασικά έπιπλα. Είναι η ευκαιρία να βάλετε χαρακτήρα σε έναν χώρο.

 

Μέσα στο φοιτητικό σας σπίτι θα ζήσετε πολλά. Τα έπιπλά σας και τα αγαπημένα σας αντικείμενα θα πλαισιώσουν αυτές τις στιγμές και θα σηματοδοτήσουν μία αξέχαστη περίοδο της ζωής σας, γι' αυτό και πρέπει να τα διαλέξετε με βάση το προσωπικό σας γούστο και στυλ.

 

Με αφορμή, λοιπόν, τη νέα φοιτητική χρονιά που πλησιάζει, στο ΔΙΑΦΑΝΟ θα βρείτε μεγάλη ποικιλία από όμορφα πράγματα για το φοιτητικό σας σπίτι, σε οικονομικές τιμές. Με λίγα κλικ θα μπορέσετε να διαμορφώσετε το σπίτι σας και να το μετατρέψετε στο φοιτητικό σας «καταφύγιο».

 

Βρείτε ό,τι χρειάζεστε στο Student Corner του ΔΙΑΦΑΝΟ και ετοιμαστείτε να ζήσετε τις πιο όμορφες εμπειρίες.

Good Living
 
 
 
 

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ