Πώς θα απολαύσετε το καλοκαίρι στο σπίτι χωρίς να ανησυχείτε για περιττά έξοδα

Πώς θα απολαύσετε το καλοκαίρι στο σπίτι χωρίς να ανησυχείτε για περιττά έξοδα

Τα πακέτα ηλεκτρικού ρεύματος Genius της Protergia μπορούν να ταιριάξουν σε όλες τις ανάγκες.

ADVERTORIAL

Όλοι θέλουμε να γνωρίζουμε ακριβώς τι ξοδεύουμε κάθε μήνα - και ειδικά σε ό,τι αφορά το σπίτι. Άλλωστε, ο χρόνος που περνάμε στο σπίτι μας χρειάζεται να είναι ευχάριστος, χωρίς άγχος για το τι καταναλώνουμε και τους λογαριασμούς που θα έρθουν.

 

Καθώς, λοιπόν, η κατανάλωση ρεύματος βρίσκεται στην κορυφή της λίστας με όλα όσα θέλουμε να διατηρούμε υπό έλεγχο, έτσι ώστε να μην δημιουργείται στρες για τα έξοδα, χρειάζεται να βρούμε λύσεις που θα μας βοηθήσουν να απολαμβάνουμε κάθε στιγμή στο σπίτι το φετινό καλοκαίρι.

 

Σε αυτό έρχονται να μας δώσουν τη λύση τα πακέτα Genius της Protergia, που μας δίνουν την επιλογή να έχουμε σταθερή χρέωση στο ρεύμα κάθε μήνα. Με τα Genius 1,2,3, διαλέγουμε αυτό που ταιριάζει στις οικιακές μας ανάγκες, χωρίς κρυφές χρεώσεις και τη δυνατότητα να ελέγχουμε την κατανάλωση που κάνουμε όποτε το θελήσουμε μέσω του myprotergia app.

 

Πώς θα απολαύσετε το καλοκαίρι στο σπίτι χωρίς να ανησυχείτε για περιττά έξοδα
Δεν περιλαμβάνονται φόροι και ρυθμιζόμενες χρεώσεις.

 

Επιπλέον, έχουμε σταθερή μηνιαία έκπτωση παγίου για κάθε πακέτο, που παρέχει συγκεκριμένη ποσότητα ηλεκτρικού ρεύματος, ενώ αν καταναλώσουμε λίγο παραπάνω, η χρέωση γίνεται σύμφωνα με το βασικό εκπτωτικό τιμολόγιο.

 

Τι γίνεται αν δεν καταναλώσουμε όλες τις kWh του πακέτου;

Όλα τα πακέτα Genius μας δίνουν τη δυνατότητα να μεταφέρουμε τις υπολειπόμενες kWh στο επόμενο έτος και να προστεθούν το επόμενο πακέτο.

 

Αν, παρ' όλα αυτά, δε γνωρίζετε ποιο πακέτο Genius σας ταιριάζει, μπορείτε να κάνετε το quiz εδώ και να ανακαλύψετε ακριβώς τι τύπος Genius είστε.

 

Έτσι, όχι μόνο έχουμε απόλυτη επίγνωση της κατανάλωσης που κάνουμε, αλλά μπορούμε να αποφύγουμε ξαφνικά έξοδα για τα οποία ίσως να μην είχαμε προετοιμαστεί. Μετά από μία δύσκολη περίοδο, είναι σημαντικό να απολαύσουμε τον χρόνο μας στο σπίτι, χωρίς ανησυχίες και περιττά έξοδα και απρόσμενους λογαριασμούς, αλλά με καλή διάθεση και αίσθηση σταθερότητας.

 

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα πακέτα genius πατήστε εδώ.

 
 
 
 

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ