Οι κάρτες Alpha Bank στο Αpple Ρay, για εύκολες και ασφαλείς συναλλαγές

Οι κάρτες Alpha Bank στο Αpple Ρay, για εύκολες και ασφαλείς συναλλαγές

Ο εύκολος και ασφαλής τρόπος συναλλαγών με το iPhone ή το Apple Watch.

ADVERTORIAL

Το τελευταίο διάστημα, πραγματοποιούμε ολοένα και μεγαλύτερο ποσοστό των αγορών μας από το internet - όσο κι αν μας διευκολύνει αυτό, υπάρχει πάντα μία συγκεκριμένη διαδικασία που πρέπει να ακολουθήσουμε για κάθε αγορά. Πλέον, η διαδικασία αυτή, του να βρούμε την κάρτα μας και να συμπληρώσουμε όλα τα απαραίτητα στοιχεία και τους κωδικούς, είναι περιττή για τους κατόχους Apple συσκευών και καρτών Alpha Bank Visa, οι οποίοι έχουν τη δυνατότητα να πραγματοποιούν τις αγορές τους πιο εύκολα από ποτέ, καθώς η Alpha Bank είναι η πρώτη ελληνική Τράπεζα που προσφέρει το Apple Pay στους πελάτες της.

 

Η έλευση του Apple Pay φαίνεται να έρχεται την κατάλληλη στιγμή - καθώς τώρα περισσότερο από ποτέ, οι συναλλαγές μας Η έλευση του Apple Pay φαίνεται να έρχεται την κατάλληλη στιγμή - καθώς τώρα περισσότερο από ποτέ, οι συναλλαγές μας πραγματοποιούνται ανέπαφα. Τώρα, δε χρειαζόμαστε ούτε το PIN, αλλά ούτε και την ίδια την κάρτα μας. Το μόνο που χρειαζόμαστε είναι το iPhone ή το Apple Watch. Όσο για τις αγορές από το διαδίκτυο, γίνονται και αυτές εύκολα και με ασφάλεια μέσω του Apple Pay.

 

Έτσι, αν αυτό το διάστημα χρειαστεί να βγείτε από το σπίτι για τις απολύτως απαραίτητες αγορές, το μόνο που θα χρειάζεται να έχετε μαζί σας είναι το iPhone ή το Apple Watch σας. Ακόμα κι όταν κάνετε online αγορές, μπορείτε να χρησιμοποιείτε το Apple Pay χωρίς να χρειάζεται να δημιουργήσετε λογαριασμούς, να καταχωρείτε κάθε φορά τα στοιχεία της κάρτας σας ή να συμπληρώνετε μακροσκελείς φόρμες. Εκατομμύρια καταστήματα δέχονται το Apple Pay online, κάνοντας τις αγορές σας πιο γρήγορες και εύκολες από ποτέ.

 

Οι κάρτες Alpha Bank στο Αpple Ρay, για εύκολες και ασφαλείς συναλλαγές

 

Το πώς θα συνδέσετε την Alpha Bank κάρτα σας είναι επίσης μια πολύ εύκολη διαδικασία. Ανοίξτε την εφαρμογή Wallet στο iPhone σας και απλά προσθέστε την κάρτα σας.


Την ίδια απλή διαδικασία ακολουθείτε και αν θέλετε να συνδεθείτε μέσω Apple Watch ή iPad και Μac. Όλες οι αναλυτικές πληροφορίες παρέχονται επίσης μέσα στην ιστοσελίδα www.alpha.gr με αναλυτικά video.

 

Όσον αφορά την ασφάλεια, όταν κάνετε μια αγορά, το Apple Pay χρησιμοποιεί έναν αριθμό για τη συγκεκριμένη συσκευή και έναν μοναδικό κωδικό συναλλαγής. Έτσι ο αριθμός της κάρτας σας δεν αποθηκεύεται ποτέ στη συσκευή σας και όταν πληρώνετε οι αριθμοί των καρτών σας δεν κοινοποιούνται ποτέ στους εμπόρους. Επιπλέον, οι συναλλαγές σας γίνονται μέσω Face ID ή Touch ID, παρέχοντάς σας την μέγιστη ασφάλεια.

 

Οι κάρτες Alpha Bank στο Αpple Ρay, για εύκολες και ασφαλείς συναλλαγές

 

Προς το παρόν, μπορείτε να εντάξετε τις κάρτες VISA της Alpha Bank στο Apple Pay - πολύ σύντομα θα μπορείτε να εντάξετε και τις κάρτες Mastercard.

 

Η ταχύτητα, η ευκολία και η ασφάλεια, βρίσκονται πολύ ψηλά στη λίστα με όσα επιθυμούμε από τις συναλλαγές μας. Πλέον, η Alpha Bank προσφέρει όλα τα παραπάνω μέσω των καρτών της στο Apple Pay, δίνοντάς μας την ευκαιρία να πραγματοποιούμε κάθε συναλλαγή απλά και γρήγορα, χρησιμοποιώντας μόνο το iPhone ή το Apple Watch.

 
 
 
 

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ