Ζούμε σε μία σύγχρονη κοινωνία που οι υποχρεώσεις είναι πολλές και ασταμάτητες. Οι πολλές ώρες εργασίας και ο λίγος χρόνος για ξεκούραση, συχνά μας απομακρύνουν από τους αγαπημένους μας - γι' αυτό, κάθε ευκαιρία που έχουμε να βρεθούμε ξανά κοντά τους, είναι σημαντική.

 

Το τριήμερο της Καθαράς Δευτέρας μας δίνει την ευκαιρία αυτή, έτσι ώστε να συναντηθούμε ξανά με τους δικούς μας ανθρώπους και να απολαύσουμε τα έθιμα της ημέρας. Εκτός από το πέταγμα του χαρταετού, οι νόστιμες γεύσεις του παραδοσιακού τραπεζιού μας φέρνουν ακόμα πιο κοντά - κι έτσι, για μία ακόμη χρονιά, δεν λείπει από το τραπέζι μας ο Μακεδονικός Χαλβάς

 

 

 

Ο Μακεδονικός Χαλβάς είναι ένα παραδοσιακό, υγιεινό έδεσμα που παράγεται από ταχίνι (δηλαδή 100% αλεσμένο σουσάμι) και για περισσότερα από 90 χρόνια αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της Καθαράς Δευτέρας, με πρωταγωνιστική θέση στο τραπέζι της ημέρας. Ο πατροπαράδοτος τρόπος παραγωγής του σε συνδυασμό με την άριστη ποιότητα των πρώτων υλών, έχει σαν αποτέλεσμα τη μοναδική, αυθεντική γεύση του Μακεδονικού Χαλβά, που δίνει μια ξεχωριστή γλύκα και νοστιμιά στο νηστίσιμο τραπέζι.

 

 

 

Ο Μακεδονικός Χαλβάς μας δίνει την ευκαιρία να περάσουμε μαζί την Μόνη Δευτέρα που Αγαπάμε, ενώ συγχρόνως συμβάλλουμε σε έναν πολύ καλό σκοπό. Μέσα από την online πλατφόρμα www.agapamedeftera.gr προσκαλούμε τα αγαπημένα μας πρόσωπα που βρίσκονται μακριά, στέλνοντας το μήνυμα «Έλα να περάσουμε ΜΑΖΙ την Καθαρά Δευτέρα, τη Μόνη Δευτέρα που Αγαπάμε!». 

 

 

 

Το τραπέζι της Σαρακοστής μεγαλώνει, μαζεύεται όλη η παρέα κι εσείς γιορτάζετε με όσους αγαπάτε, ενώ ταυτόχρονα παίρνετε μέρος σε διαγωνισμό για να κερδίσετε αγαπημένα προϊόντα. Παράλληλα, με κάθε πρόσκληση που στέλνετε, βοηθάτε τον Μακεδονικό Χαλβά να υποστηρίξει το έργο του Σωματείου ΠΝΟΗ - Φίλοι Εντατικής Θεραπείας Παιδιού.

 

 

 

#agapamedeftera #makedonikoshalvas