Κάθε σκύλος αξίζει αγάπη, φροντίδα, καλή διατροφή και ένα ζεστό σπίτι. Κι αυτό γιατί η προσφορά των σκύλων στη ζωή των ανθρώπων είναι ανιδιοτελής και άνευ όρων.

 

Αυτό πρεσβεύει και η Pedigree® με την καμπάνια «Στάσου Πλάι μου», αναδεικνύοντας το πώς ένα σκύλος μπορεί να αλλάξει μία ζωή και ενισχύοντας το έργο της μη κερδοσκοπικής οργάνωσης SAPT Hellas, η οποία από το 2005 προσφέρει στο κοινωνικό σύνολο προγράμματα θεραπευτικής επαφής μέσω των σκύλων.

 

 

 

Μία ιστορία βασισμένη σε πραγματικά γεγονότα ήταν η πηγή έμπνευσης της καμπάνιας «Στάσου Πλάι μου»: Με ήρωα τον μικρό Δημήτρη και τον σκύλου του Πατατούφη, η ταινία της Pedigree® καταφέρνει να αγγίξει τις ευαίσθητες χορδές κάθε θεατή.

 

 

 

H ζωή του μικρού Δημήτρη, ο οποίος διαγνώστηκε σε πολύ μικρή ηλικία με Asperger, ένα σύνδρομο που ανήκει στο φάσμα του αυτισμού, ενώνεται -με την βοήθεια της SAPT Hellas- με τη ζωή του Πατατούφη, ενός σκύλου που βρέθηκε βαριά τραυματισμένος σε μια απομακρυσμένη περιοχή της Ελλάδας. Οι ζωές και των δυο άλλαξαν για πάντα και τώρα πια είναι αχώριστοι.

 

 

 

Η προσφορά των σκύλων θεραπευτικής επαφής είναι εξαιρετικής σημασίας και η Pedigree® μας δίνει την ευκαιρία να στηρίξουμε το έργο της SAPT Hellas με έναν πολύ απλό τρόπο: Κάθε αγορά προϊόντος Pedigree® από 19/9 έως 12/11 2019 αντιστοιχεί σε μια δωρεά στη SAPT Hellas.

 

 

 

Δείτε όλη την ταινία εδώ https://www.stasouplaimou.gr/.