Ανακαλύψαμε το νέο gadget με «μπλε χαρακτήρα»

Ανακαλύψαμε το νέο gadget με «μπλε χαρακτήρα»

Το μπλε αξεσουάρ της Imperial Tobacco ανταποκρίθηκε στις προσδοκίες μας.

Πρόσφατα, βρεθήκαμε σε ένα από τα πιο πολυσυζητημένα πάρτι της πόλης – σε μία εντυπωσιακή βραδιά, στο Golf Prive της Γλυφάδας, γεμάτη μουσική, ιδιαίτερες παρουσίες, γευστικά cocktails και μπλε «χαρακτήρα».

 

Το ιδανικό έναυσμα για τη νέα σεζόν, το πάρτι της Imperial Tobacco καλωσόρισε όχι μόνο το φθινόπωρο, αλλά και μία νέα εποχή για την εταιρεία, με το νέο μπλε αξεσουάρ της. Δεν ανακαλύπτουμε συχνά gadgets που να μας «κερδίζουν» τόσο γρήγορα, το συγκεκριμένο κατάφερε να ανταποκριθεί στις προσδοκίες μας.

 

Ανακαλύψαμε το νέο gadget με «μπλε χαρακτήρα»

 

Οι εντυπώσεις μας από την πρώτη επαφή με το κομψό αυτό αξεσουάρ ήταν παραπάνω από ικανοποιητικές –άλλωστε συνοδεύτηκαν από μία πολύ ξεχωριστή βραδιά– αλλά όταν έφτασε στα χέρια μας, καταλάβαμε ακριβώς τον λόγο για τον οποίο έχει λάβει τόση προσοχή.

 

Ανακαλύψαμε το νέο gadget με «μπλε χαρακτήρα»

 

Δοκιμάσαμε να το πάρουμε μαζί μας σε μία γεμάτη μέρα στο κέντρο της πόλης, πράγμα που απέδειξε έμπρακτα τα παραπάνω και ενίσχυσε ιδιαίτερα τη θετική μας εμπειρία με το συγκεκριμένο προϊόν. Εκτός από τον απλό και εύχρηστο σχεδιασμό του, προσφέρει και γευστική απόλαυση, καθώς διατίθεται σε πέντε διαφορετικές γεύσεις που ανταποκρίνονται σε κάθε γούστο και διάθεση. Επιπλέον, είναι αρκετά ελαφρύ για να μη χρειάζεται να σκεφτούμε τη μεταφορά του και το έξτρα βάρος.

 

Με διακριτικό και chic design, μπορεί να ταιριάξει σε οποιαδήποτε στιγμή, καθώς διατίθεται σε μία μεγάλη ποικιλία χρωμάτων. Η ευκολία στη χρήση του είναι ακόμα ένας από τους λόγους που έχει ικανοποιήσει ακόμα και τους πιο απαιτητικούς: Με μία απλή κίνηση (click & go) αλλάζουν οι προγεμισμένες κάψουλες χωρίς κουμπιά ή ρυθμίσεις στη συσκευή, ενώ η μπαταρία του επιτρέπει μία πλήρη ημέρα χρήσης.

 

Ανακαλύψαμε το νέο gadget με «μπλε χαρακτήρα»

 

H Imperial Tobacco δημιούργησε κάτι καλύτερο όσον αφορά το άτμισμα, συνδυάζοντας την εμφάνιση, τη διασκέδαση και την ευκολία. Το νέο μπλε αξεσουάρ τηρεί υψηλά ποιοτικά πρότυπα, διαθέτει πιστοποιήσεις και εγγύηση καλής λειτουργίας, ενώ δεν περιέχει καπνό, ούτε πίσσα. Η ευχάριστη μυρωδιά του αποτελεί ένα σημαντικό plus, ενώ σε συνδυασμό με όλα τα παραπάνω αποτελεί ένα από τα πιο trendy gadgets για τη φετινή σεζόν.

Good Living
 
 
 
 

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ