Χρυσή άμμος, πευκόφυτη παραλία, κρυστάλλινα νερά, απέραντο μπλε, μαγευτικά ηλιοβασιλέματα. Φράσεις που μας φέρνουν στον μυαλό τη διαχρονικά αγαπημένη παραλία της Αθηναϊκής Ριβιέρας, την Astir Beach.

 

Ο iconic χαρακτήρας της παραλίας και η βγαλμένη από τα '60s αύρα της δημιουργούν το ιδανικό seaside σημείο αναφοράς για τους λάτρεις της αισθητικής, που αγαπούν τη μεσογειακή ομορφιά. Με ανανεωμένα sunbeds με άσπρες και μπλε ρίγες, μοντέρνο styling και πολυτελές lounging, η Astir Beach μετατρέπει την απόδραση από την πόλη σε νούμερο ένα επιλογή. Για κρατήσεις στα sunbeds, επισκεφθείτε το tickets.astir.gr.

 

 

 

Μετά τις καλοκαιρινές σας εξορμήσεις, η φροντίδα σώματος και πνεύματος μπαίνει σε πρώτο πλάνο χάρη στο Holmes Place Spa και το εξειδικευμένο team του, που υπόσχονται spa sessions δίπλα στο κύμα. Χαρίστε στον εαυτό σας  στιγμές απόλαυσης και αναζωογόνησης λουσμένες από το φως της Astir Beach και υποδεχτείτε την νέα σεζόν ανανεωμένοι. Περισσότερες πληροφορίες για το πρόγραμμα spa, θα βρείτε στο astir.gr/beach/holmes-place.

 

 


Στην Astir Beach, η μόδα ακολουθεί τον ρυθμό της απόλαυσης. Aγαπημένα εγχώρια και διεθνή fashion brands όπως Parthenis, Vilebrequin, Salt Water, Après Ski και MYΑ χαρίζουν την ευκαιρία για shopping με άρωμα θάλασσας, εμπλουτίζοντας τη μοναδική εμπειρία της παραλίας. Περισσότερες πληροφορίες, στο astir.gr/beach/shopping.

 

 

 

 

 

 

 

Όσο για τους πιστούς Astir Beach lovers, τα Astir Clubs επιφυλάσσουν μία σειρά ξεχωριστών προνομίων. Η κάρτα μέλους "The Key" του Membership Program προσφέρει απεριόριστη πρόσβαση στην Astir Beach για έναν ολόκληρο χρόνο, αποκλειστική χρήση των concierge υπηρεσιών και του members lounge, δωρεάν parking και ιδιωτικό χώρο στην παραλία με ξαπλώστρες και πετσέτες. Η Black Card εξασφαλίζει πρόσβαση στην παραλία για είκοσι επισκέψεις, ενώ η Gold Card παρέχει απεριόριστη πρόσβαση στην παραλία για ένα χρόνο. Περισσότερες πληροφορίες, στο astir.gr/beach/astir-clubs.

 

 


Στην Astir Beach το καλοκαίρι συνεχίζεται κανονικά, χαρίζοντας στιγμές απόλαυσης και τον Σεπτέμβριο.

 

Info

Astir Beach

Διεύθυνση Απόλλωνος 40, Βουλιαγμένη 166 71 – Αθήνα

Τηλέφωνο +30 210 8901619