Ποιος θα είναι ο καφές που θα γίνει ο καλύτερος σου φίλος το φετινό καλοκαίρι;

Ποιος θα είναι ο καφές που θα γίνει ο καλύτερος σου φίλος το φετινό καλοκαίρι;

Η νέα πρόταση στους κρύους καφέδες έχει όνομα, γεύση και φυσικά αφρόγαλα για τους πιο απαιτητικούς του είδους!

Η φράση «Κάνε καφέ να στα πω» είναι ίσως η πρώτη που σου έρχεται στο μυαλό κάθε φορά που έχεις να μοιραστείς ένα νέο με τους φίλους σου όσο μικρό ή μεγάλο κι αν είναι.


Ο ελληνικός καφές Λουμίδης Παπαγάλος είναι συνώνυμο με τις ατελείωτες κουβέντες στο μπαλκόνι με την παρέα, με τα γέλια που κάνετε κάθε φορά που η μητέρα σου θα θυμηθεί κάποια -φυσικά- ντροπιαστική ιστορία από όταν ήσουν μικρός αλλά και με όλα εκείνα τα πρωινά που θέλεις απλώς να ξεκουραστείς απολαμβάνοντας τον καφέ σου και νοιώθεις ο πιο τυχερός άνθρωπος στον κόσμο.


Τι θα έλεγες, λοιπόν, τώρα που «έσφιξαν» οι ζέστες να σου δείξουμε κι έναν άλλον τρόπο να απολαμβάνεις τον αγαπημένο σου ελληνικό καφέ κρύο; Όχι, δεν πρόκειται για κάποιο κακόγουστο αστείο που έκανε μέχρι και τον καφέ μας να κρυώσει αλλά για τον νέο Λουμίδης Frio που ήρθε για να κατακτήσει το φετινό καλοκαίρι. Η νέα πρόταση στους κρύους καφέδες από τον Λουμίδη Παπαγάλο έχει όνομα, γεύση και φυσικά αφρόγαλα για τους πιο απαιτητικούς του είδους!

 

Ποιος θα είναι ο καφές που θα γίνει ο καλύτερος σου φίλος το φετινό καλοκαίρι;


Πίστεψέ με, ο κρύος ελληνικός καφές θα σε ανταμείψει όσο τίποτα άλλο αυτό το καλοκαίρι. Όσο για τη διαδικασία παρασκευής του, το μόνο που χρειάζεσαι είναι το ειδικό μπρίκι, πάγο και τον αγαπημένο σου χαρμάνι του ελληνικό καφέ Λουμίδης Παπαγάλος και ακολουθώντας τα βήματα που μπορείς να δεις εδώ, είναι έτοιμος.


Ο επόμενος καφές με την παρέα λοιπόν, ανήκει δικαιωματικά στον Λουμίδης Frio, γι' αυτό γέμισε τις παγοθήκες στο ψυγείο, βγάλε το ειδικό μπρίκι από το ντουλάπι και ετοιμάσου να τους καταπλήξεις όλους με τις ικανότητες σου ως frio barista.


Γιατί έκαστος στο είδος του, τώρα και με πάγο!


Καλή κρύα απόλαυση!

Good Living
 
 
 
 

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ