Ζήσε από κοντά την μοναδική 3ήμερη εμπειρία του LE MONDE Bootcamp!

Ζήσε από κοντά την μοναδική 3ήμερη εμπειρία του LE MONDE Bootcamp!

Ονειρεύεσαι με... γεύσεις και αρώματα; Σκέφτεσαι πως ήρθε η ώρα να κάνεις το πάθος σου για τη μαγειρική ή τη ζαχαροπλαστική, επάγγελμα; Αναζητάς μια στροφή στην καριέρα σου, μέσα από τον κόσμο της γαστριμαργίας;

 

Αν η απάντηση σε οποιαδήποτε από τις παραπάνω ερωτήσεις είναι "ΝΑΙ!" τότε το πρώτο βήμα για να έρθεις πιο κοντά στα όνειρά σου ξεκινά στις 9 Ιουλίου, μέσα από το πρώτο LE MONDE Bootcamp! Ακόμα κι αν βρίσκεσαι ήδη σε αναζήτηση του επόμενου χώρου, είναι εκπληκτικά σημαντικό να βιώσεις την εμπειρία μιας κορυφαίας, στον χώρο, σχολής πριν να αποφασίσεις για το μέλλον σου. 

 

Ο Εκπαιδευτικός Όμιλος LE MONDE, η κορυφαία σχολή γαστρονομικών, τουριστικών και ξενοδοχειακών σπουδών προσφέρει για πρώτη φορά στη χώρα μας μία Δωρεάν Εκπαιδευτική Εμπειρία στους επίδοξους Chefs & Pastry-Chefs. Από τις 9 έως και τις 11 Ιουλίου, η LE MONDE θα υποδεχθεί στις υψηλών προδιαγραφών εγκαταστάσεις της στο Μοσχάτο, νέους και νέες επίδοξους Chefs & Pastry-chefs, 17 έως 25 ετών, που αγαπούν τη μαγειρική και τη ζαχαροπλαστική και επιθυμούν να ζήσουν από κοντά την εκπαιδευτική εμπειρία της LE MONDE.

 

Για να λάβεις μέρος στο εντελώς δωρεάν 3ήμερο εκπαιδευτικό LE MONDE Bootcamp, θα πρέπει να δηλώσεις συμμετοχή στο site της ενέργειας www.lemonde.edu.gr/bootcamp ενώ λόγω περιορισμένης διαθεσιμότητας θέσεων οι επιλαχόντες θα ενημερωθούν από τη LE MONDE.

 

Ζήσε από κοντά την μοναδική 3ήμερη εμπειρία του LE MONDE Bootcamp!


Μέσα σε τρεις μοναδικές ημέρες, οι τυχεροί επίδοξοι Chefs & Pastry Chefs θα έχουν την ευκαιρία να βιώσουν από κοντά την μαγευτική εκπαιδευτική εμπειρία της LE MONDE αλλά και τα εξαιρετικής λειτουργικότητας εργαστήρια της σχολής, με την καθοδήγηση διακεκριμένων επαγγελματιών καθηγητών Chefs. Θα παρακολουθήσουν αλλά και θα συμμετάσχουν σε διαλέξεις, πειραματισμούς και live μαγειρικές δράσεις έτσι ώστε να γνωρίσουν την ουσία, να μοιραστούν «μυστικά» και να έρθουν σε επαφή με την αληθινή γοητεία της μαγειρικής και ζαχαροπλαστικής τέχνης.


Το LE MONDE BOOTCAMP επιφυλάσσει στους συμμετέχοντες πολλές ευχάριστες εκπλήξεις και αναπάντεχες συναντήσεις με επιφανείς ανθρώπους από τον χώρο της μαγειρικής και της ζαχαροπλαστικής. Εάν λοιπόν είσαι κι εσύ από 17 έως 25 ετών και ονειρεύεσαι μία καριέρα που ξεκινά από την... κουζίνα, δήλωσε τώρα συμμετοχή και ανακάλυψε από κοντά τον υπέροχο, συναρπαστικό κόσμο της LE MONDE.

 

Το μόνο που χρειάζεσαι είναι πάθος για τη μαγειρική και τη ζαχαροπλαστική! Όλα τα υπόλοιπα τα αναλαμβάνει η LE MONDE. Καλή επιτυχία σε όλους και όλες τους ενδιαφερόμενους!


#LEMONDEbootcamp #LEMONDE #chef #pastry-chef

 
 
 
 

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ