Υπάρχει ένα μέρος που μπορείς να παίξεις επιτραπέζια με τον... εαυτό σου.

 

Ένα μέρος που σου επιτρέπει να πετάξεις μέχρι το ταβάνι, να μετατραπείς σε νάνο ή γίγαντα, να δεις τον κόσμο αλλιώς. Και το καλύτερο; Αυτό το μέρος είναι γεμάτο με λαχταριστά μπισκότα OREO!

 

Το Μουσείο των Ψευδαισθήσεων και τα αγαπημένα μπισκότα μικρών και μεγάλων, σας καλούν να βιώσετε μια μοναδική εμπειρία για όλη την οικογένεια! Από την Παρασκευή 14 Ιουνίου μέχρι και την Κυριακή 7 Ιουλίου 2019 τα OREO κατακτούν τους χώρους του Μουσείου με παιχνιδιάρικες εγκαταστάσεις και αξέχαστες οπτικές εμπειρίες για μικρούς και μεγάλους!

 

 

 

Όλη η σειρά μπισκότων OREO αποτυπώνεται με έναν πρωτότυπο και μοναδικό τρόπο σε περισσότερους από 10 χώρους του Μουσείου των Ψευδαισθήσεων παρουσιάζοντας την ποικιλία των διαφορετικών μπισκότων όπως τα OREO Strawberry, OREO Double Cream, OREO Mini, OREO Choco Βrownie, OREO Golden και OREO Peanut Butter με πρωταγωνιστή βέβαια τα OREO Vanilla Original!

 

 

 

Παιδιά κάθε... ηλικίας αναμένεται να ενθουσιαστούν από αυτή την πρωτόγνωρη εμπειρία ψευδαισθήσεων που θα προσφέρουν «το δωμάτιο του απείρου», «το ανάποδο δωμάτιο» «η ψευδαίσθηση της καρέκλας» και πολλά ακόμα! Όλες οι μοναδικές εμπειρίες ψευδαισθήσεων θα έχουν την απολαυστική παρουσία του OREO.

 

 

 

 

Το μουσείο που βρίσκεται στο κέντρο της Αθήνας (Ερμού 119 - είσοδος από Άστιγγος 12) θα είναι ανοιχτό κάθε μέρα από 10πμ μέχρι 10μμ και θα ενθουσιάσει όλες τις ηλικίες με τα μοναδικά OREO εκθέματα που σε αφήνουν με το στόμα ανοιχτό!

 

 

 

Η απόλαυση όμως δεν σταματά εκεί! Μπορείς να πάρεις μέρος στον διαγωνισμό «Δες το ... αλλιώς!» μέσα από το facebook.com/OREO. Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να ανεβάσεις κάτω από το post του διαγωνισμού το δικό σου illusion με πρωταγωνιστή το OREO και να μπεις στην κλήρωση για συναρπαστικά δώρα!

 

@OREO
#OREOGREECE #DESTOALLIOS

 

OREO x Μουσείο των Ψευδαισθήσεων

Ημερομηνία:
Παρασκευή 14/06 – Κυριακή 07/07
Ώρες λειτουργίας:
Δευτέρα-Κυριακή: 10:00 π.μ. – 10:00 μ.μ.
Τιμές εισιτηρίων:
Ενήλικες: 9€
Παιδιά (5 – 18 ετών): 6€
Παιδιά έως 5 χρόνων: Δωρεάν είσοδος
Οικογενειακό εισιτήριο: 23€ //αφορά 2 ενήλικες και μέχρι 2 παιδιά (5 – 18 ετών)