Στις 10, 11 & 12 Μαΐου το ρούμι Sailor Jerry έδωσε το παρόν για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά στο 13ο International Athens Tattoo Convention που έλαβε χώρα στο Κλειστό γήπεδο Tae Kwon Do, Παλαιού Φαλήρου.


To Sailor Jerry δεν είναι ένα ακόμα ρούμι αλλά μια μοναδική κατηγορία! Μια μάρκα με το δικό της lifestyle που έχει μια ξεχωριστή ιστορία να πει. Πρόκειται για ένα εκλεκτό ρούμι Καραϊβικής που φέρει την υπογραφή του Norman Sailor Jerry Collins , πατέρα του old school tattoo. Για αυτό το λόγο και δεν θα μπορούσε να λείπει από αυτή τη σημαντική διοργάνωση.

 

 


Στο φετινό International Athens Tattoo Convention έδωσε το παρών με ένα θεματικό περίπτερο γεμάτο παιχνίδια, δώρα, live tattooing και φυσικά άφθονο Sailor Jerry Rum! Εκλεκτοί τυχεροί είχαν την ευκαιρία να κάνουν από ένα old school tattoo από τα αυθεντικά σχέδια του Norman Sailor Jerry Collins ενώ όσοι από αυτούς ήταν αρκετά τολμηροί άφησαν τον τροχό της τύχης του Sailor Jerry να αποφασίσει το σχέδιο που θα κάνουν!

 

 


Από αυτή την γιορτή των tattoo lovers δεν θα μπορούσε να λείπει και ο Global Ambassador του Sailor Jerry, o Rum Rude boy Gravy Thomas ο οποίος ξεσήκωσε τους λάτρεις του αυθεντικού spiced rum αλλά και εκείνους που το γνώρισαν για πρώτη φορά μέσα από τις ιστορίες του!

 

 


Όσοι, δε, πέρασαν από το χώρο του Sailor Jerry σίγουρα θα θυμούνται για καιρό το Human Bowling, το πιο badass bowling που έχει παιχτεί ποτέ! Till next year!