Εσύ ακόμα να δεις την πιο όμορφη φωτογράφιση για τον Άγιο Βαλεντίνο;

Εσύ ακόμα να δεις την πιο όμορφη φωτογράφιση για τον Άγιο Βαλεντίνο;

Έχει ήδη κάνει το γύρο του διαδικτύου αλλά δεν τη χορταίνουμε! Ο λόγος για τη νέα καμπάνια της Lacta #ActForLove με πρωταγωνιστές 28 αληθινά ζευγάρια.

 

Είτε ανήκεις σε εκείνους που σχεδιάζουν εβδομάδες πριν την τέλεια ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, είτε σε εκείνους που δεν γοητεύονται από τις εμπορικές προεκτάσεις της γιορτής, αυτή η καμπάνια δεν μπορεί παρά να σε αγγίξει βαθιά. Γιατί η αγάπη βρίσκεται στον πυρήνα της ζωής μας και δεν έχει μία «γεύση» αλλά άπειρες!

 

Εσύ ακόμα να δεις την πιο όμορφη φωτογράφιση για τον Άγιο Βαλεντίνο;

 

Η αγάπη δεν βλέπει χρώμα, ύψος, φύλο, ηλικία και εθνικότητα. Γιατί η αγάπη είναι πάνω απ'όλα. Κι όπου υπάρχει αγάπη, δεν στέκει καμία διάκριση. Ζωντανή απόδειξη αποτελούν τα πολλά και διαφορετικά ζευγάρια που φωτογραφήθηκαν για την καμπάνια της Lacta. 

 

Ζευγάρια της διπλανής πόρτας διαφορετικής εθνικότητας, διαφορετικού στυλ και τρόπου ζωής, ίδιου φύλου γίνονται οι πρωταγωνιστές της δυνατής αυτής καμπάνιας και μοιράζονται τις προσωπικές τους ιστορίες. Κάθε ιστορία είναι μοναδική αλλά ταυτόχρονα και πολύ γνώριμη αναδεικνύοντας αυτό που τελικά έχει και τη μεγαλύτερη αξία, «Να νοιάζεσαι κάποιον και να τον αγαπάς». Το μόνο κοινό που έχουν όλα τα ζευγάρια είναι η αγάπη!

 

Εσύ ακόμα να δεις την πιο όμορφη φωτογράφιση για τον Άγιο Βαλεντίνο;

 

Πίσω από τις εκπληκτικές φωτογραφίες της καμπάνιας #ActForLove βρίσκεται η αναγνωρισμένη Ελληνο-Γαλλίδα φωτογράφος Chloe Kritharas Devienne, γνωστή για το ακτιβιστικό της έργο και την ενασχόλησή της με κοινωνικά θέματα. Το σύνολο των 28 φωτογραφιών θα προβληθεί στη φωτογραφική έκθεση #ActForLove στο City Link που θα ξεκινήσει ανήμερα του Αγίου Βαλεντίνου και θα είναι ανοιχτή στο κοινό για μία εβδομάδα.

 

Επιπλέον η έκθεση προβάλλεται και στο www.actforlove.gr. Εκεί μπορείς όχι μόνο να δεις όλες τις φωτογραφίες των ζευγαριών που συμμετείχαν αλλά και να γνωρίσεις τις υπέροχες ιστορίες τους αγκαλιάζοντας όλες τις γεύσεις της αγάπης.

 

Be there and #ActForLove!

 
 
 
 

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ