Χρυσές Σφαίρες 2019: Ποια ταινία να δεις ανάλογα με την προσωπικότητά σου

Χρυσές Σφαίρες 2019: Ποια ταινία να δεις ανάλογα με την προσωπικότητά σου

Και το βασικότερο! Πώς θα τις απολαύσεις στην τηλεόρασή σου.

Οι φετινές Χρυσές Σφαίρες είχαν κάτι για όλους. Γέλιο, συγκίνηση, ένταση, δράμα... Και δεν μιλάω μονάχα για την τελετή απονομής αλλά και για τις ταινίες που διακρίθηκαν!

 

Ένα ολόκληρο σύμπαν χωρίζει το superhero animation 'Spider-Man: Into the Spider-Verse' από το συγκλονιστικό δράμα 'The Wife' και την παράξενα κωμική βιογραφία 'The Favourite'. Αυτό που τα ενώνει είναι πως πλέον έχουν βραβευτεί με την πολυπόθητη Χρυσή Σφαίρα και πως φέτος θα τα δεις όλα στη Nova

 

Αν ωστόσο δεν ξέρεις ποια ταινία να πρωτοδείς, ακολουθούν οι δικές μας προτάσεις ανάλογα με το στυλ και την προσωπικότητά σου.

 

Αν αγαπάς τις εκπλήξεις...

...δες το δράμα "The Wife" που χάρισε τη Χρυσή Σφαίρα στην Glenn Close για τον ομώνυμο ρόλο. Πρόκειται για την ιστορία μίας γυναίκας που θυσίασε την καριέρα και τα όνειρά της για να πραγματοποιήσει εκείνα του αλαζόνα συζύγου της. Με γοργή εξέλιξη και πολλές ανατροπές, το The Wife αναμένεται να σε κρατήσει με κομμένη την ανάσα μέχρι τους τίτλους τέλους.

 

 

 

 

Αν συγκινείσαι από τη δύναμη της φιλίας...

...θα απολαύσεις ιδιαιτέρως "Το πράσινο βιβλίο" που ακολουθεί δύο πολύ διαφορετικούς άντρες στον Αμερικάνικο Νότο των 1960s. Ο ένας, ιταλικής καταγωγής και άξεστος και ο άλλος Αφροαμερικανός και εκλεπτυσμένος. Η φύση της πραγματικής ευγένειας, της βίας αλλά και της αξιοπρέπειας μπαίνουν κάτω από το μικροσκόπιο με φόντο τη ρατσιστική Αμερική σε μια ταινία που έχει βασιστεί σε πραγματική ιστορία και που δεν πρέπει να χάσεις.

 

 

 

 

Αν σε νοιάζει η πραγματικότητα πίσω από την πολιτική...

...τότε το "Vice: Ο Δεύτερος στην Ιεραρχία" οφείλει να κατέχει την πρώτη θέση στη λίστα σου. Με χιούμορ αλλά και σκληρό ρεαλισμό η ταινία διηγείται τη λιγότερο γνωστή ιστορία του αντιπροέδρου του George W. Bush, Dick Cheney. Τελικά οι 'δεύτεροι' ρόλοι δεν είναι μονάχα εκείνοι που συγκεντρώνουν όλη την εξουσία στα χέρια τους αλλά και εκείνοι με τις πιο ενδιαφέρουσες, αποκαλυπτικές ιστορίες!

 

 

 

 

Αν πιστεύεις στα παράλληλα σύμπαντα...

...τότε θα απολαύσεις το animation "Spider-Man: Μέσα στο αραχνο-σύμπαν". Μην μπερδεύεσαι! Πρόκειται για μία ταινία θα απολαύσει τόσο το παιδί σου όσο και εσύ. Ο έφηβος Miles Morales ζει σε έναν κόσμο που μοιάζει πολύ με τον δικό μας όμως ανήκει σε κάποιο... παράλληλο σύμπαν. Σε εκείνο το σύμπαν, είναι ο Spider-Man! Όταν εμφανίζεται μια τρομερή απειλή για, η μόνη λύση είναι να συνεργαστεί με 5 ακόμα Spider-Men από διαφορετικά σύμπαντα. 

 

 

 

 

Αν ονειροπολείς συχνά...

...το "Ένα Αστέρι Γεννιέται" θα σε κάνει να κλάψεις, να γελάσεις και να ανατριχιάσεις με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Ο φημισμένος μουσικός Jackson Maine γίνεται μέντορας για την πρωτοεμφανιζόμενη αλλά εκπληκτικά ταλαντούχα Ally. Μεταξύ τους δεν αργεί να ανθίσει ένας έρωτας που θα δοκιμάσει τα όρια τους, την αφοσίωσή τους και θα τους φέρει αντιμέτωπους με τους προσωπικούς τους δαίμονες.

 

 

 

Μην χάσεις, ακόμα την πρεμιέρα του "Bohemian Rhapsody" (ιδίως αν είσαι λάτρης της κλασικής ροκ μουσικής), το "Τhe Favourite" του Γιώργου Λάνθιμου (αν θες να μάθεις μια άλλη πλευρά της Ιστορίας) αλλά και το "If Beale Street Could Talk" (αν απλά λατρεύεις τις δυνατές ιστορίες αγάπης).

 

Με όποια από τις περιγραφές κι αν ταυτίστηκες, μπορείς να απολαύσεις όλες τις παραπάνω ταινίες σε Α' προβολή στην Nova και όποτε εσύ θες με Nova On Demand!

 

 
 
 
 
 

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ